Hvordan jeg vil opdrage mine kommende børn til ikke at få en spiseforstyrrelse:

Crossfit // Det er også for piger

cross2 cross5

Jeg har nu én gang tilbage i opstartsforløbet hos Crossfit Copenhagen – jeg træner i Kirken på Nørrebro sammen med søde Lasse. Jeg må krybe til korset og indrømme at crossfit slet ikke lever op til mine fordomme. Jeg antog at crossfit var for hipstere (gerne med et stort, moderne skæg), for mænd med store guns, store muskuløse piger med lår som træstammer og en helvedes masse burpees. Det sidste er sandt nok (desværre).

Crossfit er seriøst for alle! Holdene rummer spinkle piger, tykke mænd, mennesker med forskellige skader og i forskellige aldre. Jeg er meget overrasket over det! Det er et rart sted at være – jeg har ikke følt mig udenfor på noget tidspunkt. Der er også store, trænede mænd med store skæg, men det er bestemt ikke dem der er flest af.

cross7 cross8

Opstartsforløbet løber over 8 gange hvor der er fokus på teknik. En af mine andre fordomme har været, at crossfit er lig med en masse skader. Men instruktørene er virkelig kompetente og møder dig hvor du er. Har du en skade hjælper de dig med alternativer. De første gange er træningen meget let og giver næsten ikke sved på panden, men som forløbet skrider frem bliver træningerne hårdere og mere udfordrende. I torsdags, som var den 7.gang, øvede vi først teknik og havde derefter en workout på 15 minutter. Imorgen lyder workouten på hele 60 minutter. Jeg er ret spændt på, om jeg kan komme igennem en hel time! Især hvis der er burpees.. Du bestemmer jo heldigvis selv hvornår du holder pause (ikke at instruktøren lader være med at råbe af dig af den grund), så jeg tænker at alle kan være med! Du kan læse mere om opstartsforløbene her.

Se lige hvor smadret Lasse ser ud ;)

cross6

 

Bonus ved crossfit: Det er oplagt at dyrke crossfit hvis du er single og godt træt af det – der er voldsomt mange lækre og enormt flotte mænd der dyrker crossfit!

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg vil opdrage mine kommende børn til ikke at få en spiseforstyrrelse: