That BODYYYY!

Det behøver ikke være så svært

image4

 

Nem snack og god til madspild: Jeg havde forleden smeltet chokolade til de her og havde noget i overskud – i stedet for at spise det med ske (okay mine fingre) vendte jeg mandler i det smeltede chokolade, hældte det hele på en tallerken med madpapir og stillede det på køl. Bum. Nem og suveræn snack. Jeg brugte mørk chokolade på 85% – husk at jo højere kakaoprocent jo mindre plads til sukker. Det skal ikke være besværligt at leve sundere og chokolade må aldrig gå til spilde! Næste gang vil jeg prøve med usaltede peanuts og cashewnødder!

1 kommentar

  • You may also get facebook, twitter and news feeds and RSS feeds from here.
    What ought to we look at prior to generating our choice?
    Usually the dimension is about seven inches to 10 inches.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That BODYYYY!