Månedens Blog: Nina

Det der med at prøve noget nyt // TRX CPH

image3

Jeg har haft nogle usædvanlig hårde og travle uger. Jeg er flyttet til København (og fatter ikke at jeg ikke har gjort dét før), jeg har været i crossfit bootcamp to gange om ugen og TRX bootcamp to gange om ugen – derudover har jeg et 30 timers job, træning ved siden af, events, møder og en kæreste som også gerne vil ses. Dét er altså for meget af det gode – jeg har nærmest ikke haft en aften hvor jeg har lavet absolut ingenting. Kender I ikke det?

Men jeg må så også sige at jeg er blevet helt vild med TRX. Og jeg er jo ellers en pige som helst løfter tungt og tager få gentagelser. TRX er med egen kropsvægt og med flere gentagelser. Din core kommer virkelig på arbejde og balancen bliver udfordret. Det er en helt anden måde at træne på og det er en ret sjov måde at træne på. Det er dejligt at blive udfordret på en helt ny måde og min krop har virkelig været på arbejde. Mine triceps har flere gange været så ømme at jeg ikke kunne sætte mit hår op i hestehale og det var en kamp at vaske hår. Så ved man at det har været effektivt! Jeg har i den forbindelse også været lykkelig for at jeg ikke længere kører bil med gearskifte men cykler fra A til B.

TRX CPH ligger på Vesterbrogade og du kan booke en gratis prøvetime her. Det kan være vi ses deroppe, jeg skal helt klart træne meget mere med TRX  ;) (lur lige opslaget nedenfor – totalt cool at træningen sluttes af med øl og vin – det er afslappet og dét kan jeg godt li’!)

trx

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens Blog: Nina