#DelLivet

DET MIN FØDSELSDAG

migmi

 

Jeg bliver aldrig for gammel til at elske at have fødselsdag. Jeg laver min ønskeseddel i august og tæller ned flere uger før. Jeg elsker elsker elsker at have fødselsdag!

I dag skal jeg spise brunch med min familie, fejre min kusine som fylder år imorgen og så skal jeg ud og svinge træbenet senere – nu bor jeg jo på Frederiksberg så hvor skal jeg hen? Jeg gider ikke diskoteker, jeg er mere til bodega/bar stemning hvor man kan tale sammen (ja så gammel er jeg altså blevet) – har i nogle forslag?

Du kan følge min dag her – måske er du heldig at få et fulde-selfie senere!

GOD DAG LOVERS :D

2 kommentarer

 • Monica C.

  Stort tillykke med fødselsdagen sødeste Mathilde.
  Jeg har det på selv samme måde! ;P jeg har selv 27 dage igen xP

  Så forresten udsendelsen du var med i, i går.. Så ingen grund til hvorfor du skulle udsættes for den negative energi.. Men det er desværre bagsiden ved medierne i dag :-/

  Tilbage til den gode energi.. Håber du får en rigtig god dag sammen med dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Stort tillykke med fødselsdagen, Mathilde! Håber, du har (haft) en helt fantastisk dag! 🙂

  Man bliver aldrig for gammel til at glæde sig til sin fødselsdag. Jeg havde fødselsdag i torsdags og tæller også altid ned til dagen – flere dage og uger før. Der er bare noget ganske særligt ved at have fødselsdag og blive fejret og forkælet af dem, man elsker og holder af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DelLivet