Om at være tilfreds med det man har fået tildelt

Når en provinspige flytter til Hovedstaden

loveoli

 

Nu har min kæreste og jeg boet på Frederiksberg i 1 måned. Tiden er fløjet afsted og er primært gået med at få pakket ud, hængt op, gjort rent, organiseret og cykle byen tynd. Jeg har nærmest ikke haft en aften hvor jeg har været hjemme – typisk mig at melde mig til både det her og sørme også det her. Derudover har jeg været til en del spændende møder som jeg snart kan sige meget mere om.

Jeg er glad for at bo i byen – det er lige mig og jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor jeg ikke har gjort det noget før. Men nu er vi her, vi bor skønt, har vores venner tæt på og mulighed for at drikke øl på en tirsdag, cykle til Vesterport på 15 minutter, tage metroen rundt omkring og handle ind i Netto sent om aftenen. Nye sager for provinsfolkene ;)

IMG_0009 lillebror

Vi er ved at være godt på plads i lejligheden, selvom vi stadig mangler lidt lamper, billeder og småting hist og her. Vi skal snart på jagt efter det perfekte bord til vores lounge område – hvis i har gode butikker og antikvitets butikker vi burde besøge så skriv det endelig!

Noget af det bedste ved at bo i byen er at cykle rundt på må og få. Det har jeg virkelig savnet! Det er så stor en frihed og jeg bliver så glad når jeg cykler forbi en lang bilkø om morgenen – det er bare nemmere på cykel i byen (også i regn)!

Det værste ved at bo herinde er at være længere væk fra mine forældre, dem boede vi meget tæt på før. Jeg savner at se dem hver eneste dag, men tænker også at det med at klippe navlestrengen i en alder af 27 år er helt rimelig. Vi taler dog stadig i telefon flere gange dagligt og jeg vil gerne se dem minimum én gang om ugen så helt klippet er den vist ikke ;)

Bor du i byen? Har du noget min kæreste og jeg skal se? Opleve? Prøve? Smage? Sig endelig til! Også hvis det er tip kun henvendt til mig :D

2 kommentarer

 • Jeg har også boet på Frederiksberg, der er dejligt.
  en tur på Sokkelund eller Trine+Christian burde i prøve 🙂
  Nu bor jeg på Sluseholmen, det er også et dejligt område, her kan i hoppe i havnebadet, når vejret tillader det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg bor på Vesterbro meget tæt ved Frederiksberg 🙂

  Vil lige anbefale Høegs på Enghavevej, som er en super hyggelig café, hvor der altid er proppet med mennesker. Og derudover WOK, som ligger på hjørnet af Vesterbrogade og Enghavevej (de har sølvmærket i økologi og laver FANTASTISK thai). Og hvis man er til indisk, så ligger Organic India lidt længere nede af Vesterbrogade, og de har guldmærket i økologi.
  3 virkelig gode steder. Og så popper stederne op på Istedgade og i Kødbyen, så jeg har faktisk lovet mig selv ikke at spise samme sted foreløbig, selvom det er svært 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være tilfreds med det man har fået tildelt