Den gode blog(ger)

Ostegris // Varm anbefaling

image1

Jeg er noget af en ostegris – jeg elsker det! Oste der smager af noget vel at mærke. Min søde kæreste spiser ost som smager som at stikke tungen ud af vinduet. Jeg elsker stærke, modne oste. Oste med kommen, nødder, krydderurter, pesto og ligende er lige mig.

Høosten er min nyeste oste elsker og jeg har et hedt forhold til den lige nu. Osten minder lidt om parmasan i konsistensen, den har en salt og cremet smag og den smager vidunderligt på ristet brød eller på kiks. Eller drysset på pasta..

Jeg går op i min kost – det ved den faste læser – men for mig handler det enormt meget om balance og jeg bliver glad af at spise ost. Og det er nærmest det eneste mælkeprodukt som jeg kan tåle – i begrænsede mængder. Ost vedligeholder mine fyldige lår og store bagdel og derfor er ost en fast bestanddel i min kost. Men det skal være ost af god kvalitet og dét er høosten! Det er vigtigt at spise noget man godt kan lide, ellers bliver det sku for kedeligt. Jeg elsker ost og chokolade og dét spiser jeg derfor så ofte jeg kan komme afsted med det.

Osten kan pt. købes i udvalgte Superbest butikker og min mor har også set den på nemlig.com – hun er nemlig også blevet afhængig!

Billedet har jeg lånt af smukke Zenia som blogger her. Jeg har modtaget osten som gave, men indlægget er, som altid, min helt egen mening ;) Læs eventuelt mere her.

3 kommentarer

 • Anna

  Jeg ved ikke, om det er en fejl eller med vilje, men på det seneste har jeg ikke kunnet læse din blog på bloglovin på smartphone/tablet. Kan se de første par linjer og så står der “læs mere på bloggen” så jeg skal klikke helt ind. Bare et lille heads up herfra, det er nemlig lidt et irritationsmoment at man ikke bare kan swipe gennem de blogs, man følger, men skal helt ind på hver enkelt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merve

   Det gør det også ved mig. Det er noget nyt ved bloglovin, desværre. Man kan ikke gøre noget ved det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merve

  også min absolutte yndlingsost! 🙂 den har faktisk lige været i netto til 40 kr!! Nogle nettoer omkring hvor jeg bor har den endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode blog(ger)