en fjer bliver til fem høns

TRX // Jeg er hooked

Jeg elsker at træne med TRX! Det er hårdt, det går lige i core og jeg får samtidig trænet min balance. Lige nu træner jeg i TRX CPH på Vesterbrogade – du kan komme og få en gratis intro time – læs mere her! Hvis du vil have mere inspiration til din TRX træning så kig forbi min youtube her.

Træner du med TRX? Hvad er din favorit øvelse? Er der øvelser eller muskelgrupper du mangler inspiration til? Så skriv gerne i kommentarfeltet så prøver jeg gerne af og viser resultatet her på bloggen.

6 kommentarer

 • Maria Hansen

  Hej
  Overvejer at købe en til hjemmetræning, men da jeg er på SU syntes jeg at 1700 kr er meget 🙁 men har du prøvet en kopi modul ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Maria – det er også skide dyrt! Jeg har set en på bodyman (kan ikke helt huske hvad siden hed) – der kostede den omkring 350-400 kroner og min veninde siger at den er udemærket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mara Malene

  Uhh, gode videoer! Har længe gerne villet i gang med TRX. Nu må det vist snart være! Vil også gerne høre dit svar til Maria Hansens spørgsmål 🙂
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Matilde
  Jeg overvejer at melde mig på TRX Cphs bootcamp her til januar. Du har tidligere gennemført den, ikke? Kan du sige lidt om, hvad du synes? Giver den noget ekstra med kostvejledningen, eller kunne man ligeså godt bare købe et månedsmedlemsskab og gå to gange om ugen alligevel. Hører meget gerne dine erfaringer. (keep in mind, at jeg bestemt ikke er lige så trænet som dig:-)) På forhånd mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Julie. Det lyder som en god plan! Jeg har været rigtig glad for forløbet da jeg virkelig har fået et godt kendskab til TRX’en og dens muligheder. Derudover er det hyggeligt at følges med andre og lære hinanden lidt at kende. Det er også fedt at der er 2 faste træninger hvor nogen forventer at man møder op – og så kan man jo træne lige så meget man gider udover det – der er hold hver eneste dag. Jeg var den som var i bedst form på holdet, men jeg fik stadig meget ud af det – men jeg tror at folk med lidt mindre træningserfaring får mere ud af det – da det godt kan gå lidt langsomt i starten for en som mig, der godt kendte lidt til TRX. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Matilde
   Tusind tak for dit svar. Det var sødt af dig at svare mig.
   Jeg tror, at jeg må skrabe julegavepengene sammen til en bootcamp så.
   Og i øvrigt tak for en super inspirerende blog og instagram – jeg plejer ellers aldrig at skrive i kommentarfelterne hos nogen (som i, nogensinde), men har meget optur over din positive energi (og det faktum, at du er så sød at svare). Keep it up!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en fjer bliver til fem høns