Jeg blev virkelig provokeret - har jeg også den virkning på andre?

Ugens Blog // Lorry // Linselus

lorry

Så du mig i Lorry igår? Jeg var på besøg som Ugens Blog og jeg synes faktisk det blev helt ok. Det er altid meget mærkeligt at se sig selv og høre sin stemme (den er så dyb?!), men jeg er godt tilfreds. Du kan se det lige her!

Jeg havde min søde far med mig og vi gik bagefter på Maude’s på Frederiksberg (virkelig anbefalingsværdig!) hvor vi fejrede det med et kæmpe stykke gulerodskage – det var et voksent stykke som jeg slet ikke kunne spise op. Min far fik dog kørt det hele ned. Se det store stykke her.

7 kommentarer

 • Nanna

  Jeg synes, din stemme er sexet! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha måske jeg skal overveje en anden karriere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor er du god i den udsendelse Matilde! 🙂 virkelig fornuftig, sød og nede på jorden at lytte til. Tak for en god og spændende blog, som jeg efterhånden har fulgt i mange år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Super godt indslag, sjovt at høre dig “live” når man har fulgt din blog så længe 🙂
  Jeg undrer mig dog over en enkelt ting (og det er ikke ment som et angreb, blot en undren :))
  Du siger i indslaget at du ikke aflyser ting for at træne (da du bliver spurgt til hvor grænsen går til hvornår det bliver usundt :)), men i sommers skrev du et indlæg om hvordan det var muligt at få plads til så meget træning i løbet af en uge og der skrev du netop at du var nødt til at aflyse ting for at få det til at hænge sammen?

  Jeg har selv rigtigt svært ved at få så meget træning ind i hverdagen, som jeg kunne ønske, så er meget interesseret i at vide hvordan du håndterer det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Christina, tak for din søde kommentar 🙂 Dejligt du så med! Jeg aflyser ikke ting som sådan, jeg planlægger det så det passer med mine egne og min kærestes planer. Nogle gange rykker jeg aftaler fordi jeg skal træne og andre dage kan jeg simpelthen ikke fordi jeg har aftalt noget træning (ofte hold eller sammen med en veninde). Så det er på den måde det skal forståes 🙂 Jeg kunne ikke finde på at sige nej til en stor fest fordi jeg skal træne, men jeg rykker gerne en middag nogle timer hvis det ramler ind i noget træning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  du gør det godt ja, du gør det godt ja . 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev virkelig provokeret - har jeg også den virkning på andre?