Har du købt julegaver endnu? // RABATKODE

En lille smuttur over Øresund

Jeg var i weekenden på mor/datter tur med min søde mor som i dén grad havde brug for det! Min mor har altid lagt meget energi i sit arbejde, derudover lever hun med det her og bruger lige i øjeblikket en del tid på at passe sin mor, min mormor. Da jeg fik muligheden for en overnatning i samarbejde med Club Øresundsbron, var jeg ikke længe om at invitere min mor med.

sverige1

Min mor har lige fået ny bil (en sød rød UP!) så den skulle selvfølgelig få os bragt til det svenske – jeg tør desuden ikke stole på min gamle Saxo som efterhånden er ret gammel og som knager lidt. Det tog 50 minutter fra min adresse på Frederiksberg til adressen på hotellet i Sverige. Efter tunellen (hvor min mor og jeg forgæves forsøgte at fortrænge at vi kørte under vandet) ramte vi broen og nød udsigten. Solen skinnede (for engang skyld) og jeg glædede mig over at være i selskab med min mor og at vi havde noget tid for os selv. Efter jeg er flyttet til København har vi faktisk ikke været sammen mere end nogle timer af gangen, så det var mere end tiltrængt.

Efter broen holdt vi kaffepause på en hyggelig cafe og kørte cirka 10 minutter før vi ramte Hotel Gässlingen, som ligger ved stranden og som er utrolig smukt. Hotellet var oprindeligt en gård fra 1700 tallet men blev bygget om for 50 år siden. Det ligger ved siden af en stor, hvid kirke og selvom jeg på ingen måder er kristen så tog udsigten helt pusten fra mig, al stress og bekymringer forsvandt som dug fra solen. Fra vores lækre værelse kunne vi se Øresundsbroen og havet. Vi blev budt på eftermiddagste og scones og kom helt ned i gear. Vi gik op på værelset, tog badekåben på og lå i sengene, så tv og læste sladderblade. Det var lige hvad vi trængte til: Ren afslapning.

sverige2

Om aftenens var vi blevet inviteret på 5 retters menu (med dertilhørende vinmenu…) og sad ved et fint dækket bord lige ved pejsen. Tjenerne var enormt søde og venlige – og helt usnobbede som tjenerne ellers godt kan være. Maden var udsøgt og det var vinene bestemt også. Retterne var smukt anrettet og portionerne passende. Til dessert fik vi blandt andet ost og kold gløgg og det var utrolig lækkert. Jeg kan meget bedre lide den kolde variant end den lunkne med store rosiner, som jeg kender fra diverse julearrangementer. Vinmenuen gik heller ikke ubemærket hen, vi blev faktisk lidt berusede men det var virkelig en sjov aften. Vi gik mætte, lidt fulde og glade i seng og sov længe – hvilket jeg tror vi begge havde brug for.

image6 image7

Efter et lækre morgenbord (økologiske juice og frilandsæg!) havde jeg, som en overraskelse, booket massage til min mor, som virkelig elsker det og altid plager mig om at massere hende. Mens hun fik massage (som inkluderede at den søde massør gik oven på hende!) løb jeg en tur ned til stranden. Det blæste helt vildt men udsigten var så smuk, sandet kridhvidt og jeg nød at få frisk luft og varme i kinderne.

sverige3

Efter et langt bad og en kop te kørte vi mod Emporia som er et KÆMPE center, hvor vi fik købt lidt julegaver, drak dejlig Fairtrade kaffe og spiste godis! Indlæg om denne tur kommer snart. I mellem tiden kan du læse mere om Club Øresundsbron og alle deres rabatter på hoteller og spisesteder i Malmø her.

Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

 • Fruit is so high in water content that it digests quickly, but if it mixes with starchy foods in your
  stomach, it sits longer than necessary in the tummy and begins to ferment.
  Buy Blenders – There is a bit of truth in that some food
  items may rise to the top of the vortex created by the blades.

  Although that dialogue occurred practically A decade ago, Cooper mentioned
  exactly the same penny-mantra nevertheless applies-but additionally,
  there are a number of other aspects that will either aid or prevent the employment, development as
  well as general success associated with biodiesel-blended heating system oil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du købt julegaver endnu? // RABATKODE