Glædelig Jul og et tak

25.december og dårlig samvittighed

tumblr_mny0ytmoYc1s53oj0o1_500

Gik du amok i maden igår? Grov-åd du af flæskestegen, drak af sovsekanden? Spiste du brune kartofler som du aldrig har spist brune kartofler før? Voldtog du marcipanen, tog 3 gange af ris ala mande og sluttede du af med natmad? Og sidder du nu med dårlig samvittighed?

Så er du som folk er flest. Vi spiser alle lidt mere i juledagene og sådan skal det være. Vi mennesker (nok mest danskere) forbinder hygge med mad – derfor æder vi os igennem julen fordi vi hygger til den store guldmedalje. Stop med at have dårlig samvittighed, hive i din mavedelle (hud), lad vær at spurte ned til spinningstimen fordi du føler dig tyk. Du bliver ikke tyk af én eller flere dages mad orgie. Slap af – nyd det. Det kan ikke nytte noget at du sidder med dårlig samvittighed og slår dig selv oven i hovedet nu – du har jo spist det. Tag en slapper, træn hvis du har lyst!, nyd tiden med din familie, nyd at alle slapper af, kører i et lavere gear. Lige om lidt er det januar og så brager det derudaf igen.

Det er simpelthen ikke det værd at sidde med dårlig samvittighed dagen efter – det smagte jo godt og du havde (forhåbentlig) en dejlig aften ♥

Selv guffer jeg marcipan og nougat som en sindssyg – følg med her (hvis jeg kan fange lidt net i ny og næ!)

3 kommentarer

 • Pisse meget enig! 😀 Det er IKKE de få dage hvor du nærmest bor i en sukkerlage, det er sgu alle de kedelige (og mange!) hverdage der afgør hvordan din krop ser ud, så slap af i julen og træn af lyst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  TAK for den påmindelse Matilde! Nu vil jeg bare gå en fredelig juletur i snelandskabet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bruun Pedersen

  nemlig 😉

  Glædelig jul.

  Hvad er det for en lækker sweater / kjole du har på?

  Tak
  Lulu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Jul og et tak