Min december i billeder

Bootcamp

DSC_0002 DSC_0041

Jeg deltog fra oktober og frem til december i Military Fitness Bootcamp hos TRX på Vesterbrogade i København – du kan læse meget mere om min oplevelse med det lige her.

Der starter ny bootcamp op d.10 januar og bestiller du inden midnat får du 10 ekstra træningsklip med i prisen. Find mere information her.

Måske en gave til dig selv? Det er en investering – men du får igennem hele forløbet hjælp til kost og træningen bliver tilrettelagt så det passer helt til dig og dit niveau. TRX er træning med din egen kropsvægt og er nok noget for dig, hvis du ikke helt føler dig hjemme i de almindelige træningscentre. Du kan nemt træne med TRX’en hjemme og tage den med dig på rejser. Jeg er ret vild med at træne med TRX’en og jeg vil klart anbefale TRX CPH – som selvfølgelig også tilbyder helt almindelige hold.

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min december i billeder