Er du den heldige vinder?

December is here: also known as the month of eating

IMG_0282

Glædelig 1.december!! Og velkommen til Kalorie Land – Landet hvor vi æder os igennem december. And so fucking what. Jeg er allerede træt af: “Spis sundere i december“, “Sådan undgår du at tage på i julen” eller “I ris a la mande er der 234038 kalorier“.

Gør dig selv en tjeneste og slap lidt af. JA december er fuld af fristelser og nok også flere end i de resterende måneder, men med sund fornuft og med et aktivt liv så går det nok. Jeg gider i hvert fald ikke tænke så meget over det her i december. Og dermed ikke sagt at jeg går amok og æder marcipan og nougat hver eneste dag – jeg spiser bare som jeg plejer. Og så er der nogle dage hvor jeg spiser lidt mere, altså i forbindelse med jule arrangementer, frokoster og så videre. Det er jo jul for pokker. Det skal kunne nydes uden at have konstant dårlig samvittighed.

Jeg synes ikke du skal stresse over alle de dejlige måltider der venter dig – nyd dem og lev som du plejer. Spis en masse grønt, bevæg dig, drik godt med vand, få frisk luft og alt det der så går det nok.

Og hvis du nu er igang med et vægttab (du er sej!) så kan du finde gode alternative opskrifter på julemad her, her, her, her og her.

Jeg håber at du får en dejlig 1.december og en god mandag ikke mindst. Jeg synes det er hårdt at komme op om morgenen når jeg kan høre vinden suse og ved hvor koldt der er uden for dynen! Jeg skal senere i Værkstedet og træne – andre der også træner der?

1 kommentar

  • Præcis! Jeg er også lidt træt af det her “alt efter intet” i december og januar.. Din krop har brug for ordenlig mad hele året, også selvom det snart er jul..
    Du behøver ikke vælge en 100% restriktiv december måned, men du behøver heller ikke sige ja tak til slikfadet HVER gang for at føle, at det er jul. Balance, ligesom resten af året, må være en god taktik i december måned.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du den heldige vinder?