Vind 3000 kroner // Downtown

Det kan én overnatning gøre ved dit stressniveau

image7

Du laver alt for mange ting“, “Du har godt nok travlt” og “Hvornår skal vi ses? Du har aldrig tid!“.

Disse kommentarer har jeg hørt på ofte, især det seneste halve år hvor jeg har haft virkelig travlt. Der er bare så mange ting jeg gerne vil! Efter jeg er flyttet til København er min kalender nærmest eksploderet med aftaler og jeg har faktisk lavet noget hver eneste eftermiddag og aften siden midten af oktober. Når dagene går med aftaler, træningsaftaler og møder som jeg finder interessante og sjove, går det hele som en leg. Men nogle dage føler jeg også at jeg har alt for travlt. Så kigger jeg min kalender igennem og så kan det hele godt blive lidt uoverskueligt. Derfor havde jeg virkelig brug for en pause, bare en lille en. Og dét fik jeg sammen med min kære mor tidligere i denne måned. Jeg inviterede hende nemlig med på en enkelt overnatning i samarbejde med Club Øresundsbron – læs mere om det ophold her.

øresund3

Og jeg fandt ud af hvad én enkelt overnatning kan gøre for stressniveauet og for mit humør. Den overnatning gav mig så meget ny energi, tid sammen med en af dem jeg elsker højest i denne verden og jeg tænkte ikke på alle de planer, ideer og mål jeg ellers gør. Det var så befriende. Og så på 24 timer – det havde jeg ikke troet!

øresund1

Nogle gange skal man bare væk hjemmefra. For nok er weekender og fridage afslappende (kan de i hvert fald være) men der er jo stadig opvask, tøjvask, rengøring og madlavning og så videre der skal klares. Når man kommer væk hjemmefra kan man samtidig smide de opgaver og bare være. Og det kunne jeg i den grad i Sverige. Min mor og jeg nød spa området på hotellet, jeg fik frisk luft på stranden, sov længe, lå i badekåbe i flere timer, fik læst i dameblade som jeg ellers ikke rigtig har tid til, vi drak kaffe og fik en god, lang snak og fik shoppet. Vi var bare sammen, nærværende og nød at være væk hjemmefra og lade andre sørge for opvask, tøjvask, rengøring og madlavning. Dét var altså rart.

øresund2

Så en 14 dages ferie sydpå er altså ikke altid det eneste der virker mod stress og jag – jeg oplevede i hvert fald at 24 timer var nok! Jeg kom helt ned i tempo, fik trukket vejret helt ned i maven og var sammen med min mor, som jeg havde savnet. Og det koster altså ikke en bondegård – læs mere her.

Sponsoreret indlæg. 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 3000 kroner // Downtown