En lille smuttur over Øresund

Det skal jeg blive meget bedre til

tumblr_nfk6wln0eo1u2467so1_500 tumblr_n62s3vBK6B1qjm9bpo1_500 tumblr_ndg38aYTp71rjwx4ko1_500

Forleden havde jeg en rigtig lorte dag. En rigtig latterlig dag fordi:

 • jeg havde en konflikt med en kollega,
 • jeg fik på min facebook en besked hvor der stod “din luder so“,
 • jeg glemte min sports bh (fucking ikke fedt at stå med bare patter under stram sportstop),
 • det regnede.

 

Jeg ved jo godt at det er småting og jeg ved også godt at det ikke burde påvirke min dag og gøre mig ked af det. Men det gjorde det altså. Jeg var sur, vred, nede og ked af det. Jeg stod i toget på vej hjem med tårer i øjnene, så surt på dem der gik ind i min cykel, smilede ikke. Da jeg kom hjem spurgte min kæreste, som han gør hver dag: “har du haft en god dag skat?”. Jeg plejer at svare ja med det samme og straks fortælle om dagens begivenheder. Denne gang stod jeg i entreen, stadig med jakke på, og græd. Min kæreste blev helt forskrækket og jeg fortalte om min dumme dag. Han lyttede og nussede mig og efter nogle minutter var det ligesom overstået og min dumme dag fyldte pludselig ikke særlig meget.

Jeg tog jakken af, tørrede øjnene og gik ind i stuen. Og så skete det! Jeg kom i tanke om de gode ting der var sket den dag, som jeg slet ikke havde fået fortalt min kæreste. Og som jeg slet ikke havde tænkt på.

I løbet af dagen havde jeg:

 • fået omkring 76 kram af 76 forskellige børn på mit arbejde,
 • fået stor ros af en glad og tilfreds mor til et barn jeg tilbringer meget tid sammen med,
 • sagt ja til et meget flot tilbud som jeg kan fortælle mere om til februar,
 • fået endnu et tilbud som jeg stadig overvejer,
 • haft en skide god træning (dog uden bh),
 • haft flere læsere på bloggen nogensinde (se hvorfor her),
 • kommet hjem til en pisse lækker lejlighed, lige der hvor jeg gerne vil bo, hvor mit livs kærlighed ovenikøbet også har adresse.

 

Så hvad var der egentlig at være så utilfreds over? Jeg blev sku’ irriteret på mig selv over, at jeg havde glemt alle de gode ting og lod de dumme ting overskygge dem. Det er for dårligt af mig! Og jeg vil klart øve mig på det! Det er bare som om at alle de dårlige og dumme ting altid fylder mere og huskes bedre af en selv ikk’? Kender du ikke det?

3 kommentarer

 • A.S.

  genialt, GENIALT, genialt (!) indlæg.
  har fulgt dig længe nu – både på IG og her på bloggen, og har faktisk aldrig fået ytret mig omkring noget som helst (er vidst det man kalder en af de passive følgere), men wow hvor syntes jeg bare, du er så gennemført nice, menneskelig, nede på jorden, realistisk, skøn og har en fantastisk attitude og holdning til ting. jeg elsker at følge med. kan relatere til så mange af de hverdagsting, dilemmaer, konflikter med sig selv mm., som du opstiller – bliv endelig ved!
  god røv og god vind herfra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hold kæft du er skøn at skrive sådan en kommentar – mange tak! Jeg er utrolig glad for at du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kender det alt for godt!
  Jeg havde selv sådan en dag, faktisk så sent som i fredags. Og det er bare ikke fedt at have sådan en dag! For mig sker det oftest når en masse småting, som oftest faktisk er ligegyldige, ramler sammen med menstruationshormoner og så er det eneste der hjælper faktisk bare at snakke med min kæreste og et meget, meget langt kram 🙂
  Men, som du siger, så er det vigtigt bare at huske på alle de gode ting også, og så er det faktisk ikke så slemt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille smuttur over Øresund