Illustrationer til mine nøgne vægge

Har du købt julegaver endnu? // RABATKODE

Nu er jeg jo ikke udpræget julemenneske. Faktisk kommer jeg aldrig rigtig i julestemning før d.20-21 december og stemningen er væk igen omkring d.26. Ikke desto mindre elsker jeg at købe gaver til dem jeg elsker (og til mig selv). Jeg har i år købt næsten alle mine julegaver på nettet og det er bare så meget nemmere. Jeg gider bare ikke stå med vinterfrakke i et center med 24693742 andre mennesker, kæmpe om de sidste varer og blive tromlet i den ikke eksisterende kø-kultur som hærger i hele december måned. Folk er desperate jo! Jeg vil langt hellere sidde i min sofa med en kop te og klikke gaverne hjem. Sådan er jeg bare indrettet! Jeg tror også min kæreste er dybt taknemlig for, at jeg ikke hiver ham med på juleshopping – så jeg scorer også kærestepoint. Win-win.

Derfor elsker jeg den her rabatkode!

LIGE NU FÅR DU NEMLIG 15% på alle ikke nedsatte varer hos asos!! Du skal blot benytte koden: XMASASOS15 – den gælder ugen ud og kun i Danmark.

Jeg troede egentlig at jeg var ved at være færdig med julegaverne, men der har sneget sig noget i kurven alligevel.. Mest til mig selv må jeg dog indrømme.. Jeg har købt den her, det her, det her frække sæt!, det her sæt til min skiferie og den her fede hoodie.

Er du blevet forelsket i noget derinde?

Affiliate links.

1 kommentar

  • hello!,I really like your writing very so much! proportion we keep in touch more about your post on AOL?
    I need an expert on this space to resolve my problem.
    May be that’s you! Having a look ahead to see you.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illustrationer til mine nøgne vægge