25.december og dårlig samvittighed

Juice cleanse

slowjuice

Jeg testede i november “Juice Cleanse” som Gitte og Slowjuice Copenhagen står bag. Det er en “udrensningskur” som står på i 3 dage – hvor du kun må drikke de medfølgende juice og mandelmælk. Det lyder en smule vanvittigt og jeg var også spændt på forløbet – men det var faktisk nogle gode dage og en rar fornemmelse at få renset ud. Når man træner så meget som jeg, ophober kroppen en del væske i mine muskler og dermed også affaldsstoffer – derfor er en juicekur også god for dem der ikke er interesserede i at tabe sig – hvilket jeg ikke er! Jeg elsker alle mine 61-62 kilo ;)

Juice “kuren”/fasten sætter gang i din fordøjelse, booster dit energiniveau (og din hud!). Du kan snildt bruge kuren som en kickstart af dit vægttab, hvis det er det du ønsker. Fasten er også god for dig som ønsker at få din krop tilbage i balance, f.eks. hvis din krop har været under stort pres eller hvis du har været stresset.

Du kan læse mere og se start datoerne her.
Der findes mange former og udbydere af juicefaster men Gitte og Slowjuice Copenhagen adskiller sig fra de andre ved at tilbyde kostoplæg og fedtprocentsmåling både før og efter forløbet.

Jeg var mest nervøs for, at jeg ikke kunne træne og ville miste energi fordi jeg kun indtog juice og mandelmælk de 3 dage – men jeg havde faktisk en okay energi og var ikke træt som jeg frygtede. Jeg var mest sulten på dag 2 om aftenen, da jeg havde trænet om eftermiddagen. Men der hjalp en mandelmælk rigtig meget (selvom det ikke lyder sådan), men de smager virkelig godt!

Du kan købe juice kit til 1,2 eller 3 dage her.

3 kommentarer

 • Wow fedt du kunne holde 3 dage! Jeg holdt kun en enkelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej!
  Hvordan ved man, at man kommer af med affaldsstofferne? Hvordan bliver det målt, er det udelukkende som i at nu har man tabt en masse vand og dermed også affaldsstoffer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det der med ophobning af væske i musklerne, ved du hvorfor det sker og hvad man kan gøre ved det udover at detoxe ?? hvad er “symptomerne” VH carina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.december og dårlig samvittighed