VIND 5000 af de lange!

Konkurrence // Noget du rigtig gerne vil vinde!!

image1 (1)

Søde Gitte er i gavehumør! Du kan vinde et forløb med 4 konsultationer (værdi 1995 kroner)! Gitte er virkelig sød og rar, meget kompetent, afslappet, jordnær og hamrende dygtig. Du kan læse mere om mine oplevelser med Gitte her, her og her.

Med et forløb hos Gitte kan du blandt andet få hjælp til at: få en sundere livsstil, ændre din livsstil, få motivation, få hjælp til et vægttab eller en vægtøgning.

Gitte har hjulpet mig med min kost, så jeg har fået en flottere hud, jeg er blevet bedre til at forberede min mad og få flere proteiner som er så vigtige med al min træning og det faktum at jeg ikke spiser kød. Gitte er ikke typen der pudser glorie eller løfter pegefingre – hun møder dig hvor du er.

Hvis du gerne vil vinde skal du følge Gitte her og derudover skrive hvorfor netop du skal vinde forløbet i kommentarfeltet! Jeg finder en vinder d.23 december. Held og lykke!

P.S. Du kan sagtens deltage selvom du ikke bor i nærheden af København, Gitte laver også telefonkonsultationer!

NB! Jeg har ikke modtaget noget som helst for at lave denne konkurrence – jeg vil såmænd bare forkæle jer, fordi I er så søde at læse med ;) 

140 kommentarer

 • Inge

  Hold nu op, en præmie. Den vil jeg rigtig gerne vinde! Jeg har altid været meget interesseret i både kost og motion og har en ret bred viden omkring det, men som så mange andre, er det svært for mig at få det kogt ned til noget konkret, som jeg kan bruge til noget. Det har betydet, at jeg i den grad kæmper med balancen mellem sundt og usundt, hvilket gør, at vægten over de sidste år bare er steget og steget. Jeg kunne godt bruge Gittes hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg har længe fulgt Gitte på instagram samt læst hendes nye blog og jeg synes hendes kost- og træningsfilosofi er virkelig inspirerende! Jeg er for nylig gået i gang med at ændre min livsstil – og jeg kunne helt sikkert godt bruge Gittes hjælp til at komme videre! God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Elisabeth

  Jeg har været igennem et udrensnings forløb hvor det lykkes mig at smide næsten 2% af min fedtprocent, men der er stadig vej endnu. Jeg har for 14 år siden valgt at blive vegetar og er begyndt at træne en del nu, men kan mærke at jeg mangler balance mellem kost og træning, her kunne jeg bestemt godt bruge nogle konstruktive inputs af Gitte 🙂 herudover kunne jeg virkelig godt bruge nogle mål med min træning, og da det hele fortsat er meget nyt for mig, så ville et samarbejde med Gitte være guld værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil rigtig gerne vinde sådan et forløb, da jeg over de sidste par måneder har taget en del kilo grundet stress og store forandringer i livet. Det er ekstra kilo, jeg er ked af har sat sig på sidebenene, og som jeg gerne vil have hjælp til at slippe af med igen. Har læst så meget godt om Gitte på diverse blogs, så det ville bestemt ikke være dårligt at få hjælp af hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg begyndte at spise vegetarisk for et par måneder siden, og kunne virkelig godt bruge noget professionel hjælp til at sørge for, at jeg får dækket mit protein, mineral og vitaminbehov. Derudover ville jeg ikke have noget imod, hvis der røg et kilo eller 2, og har faktisk overvejet et stykke tid at henvende mig til en kostvejleder 🙂 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Vanvittig god præmie!
  Jeg har hørt rigtig godt om Gitte, både igennem din blog og igennem min kusine, bedreform! Jeg er selv vegetar og har er studie der kræver meget læsning, og træner stort set hver dag, så ofte er jeg afsted fra 8 morgen til 21-22 aften hvis jeg både skal nå at læse og træne, og se lidt venner en gang imellem – dvs at det der med aftensmad ikke særlig tit sker, og frokost er bare rugbrødsmadder med ost! Det gad jeg virkelig godt få lavet om på, men jeg mangler noget inspiration til hvad jeg kan lave, så jeg får nok proteiner i løbet af dagen, derfor kunne 4 konsultationer med Gitte være perfekt 🙂
  Rigtig god december måned, og fed blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hej Gitte
  Sikke en fantastisk julegave 🙂 Jeg har det sidste års tid levet efter en striks kostplan, som følge af en konkurrence diæt. Jeg har enormt svært ved at finde hoved og hale i hvordan jeg får en normal, sund, hverdag inkorporeret igen – jeg er blevet enormt påvirket af alle de inputs, man støder på i hverdagen fra diverse artikler, medier osv. Jeg spiser et meget begrænset antal madvarer, som resultat af at mange ting som kulhydrat, frugt o.a. har været “fy-ting” over lang tid 🙂 Det ville være en fantastisk måde at starte et nyt år med et mål om større balance, hvor der er plads til både det sunde og mindre sunde uden at skulle lide af kronisk dårlig samvittighed! Dejlig december til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Madsen

  det kunne være fantastisk for mig at vinde dette forløb. For det første har jeg virkelig en uren hud, hvilket ingen andre i min klasse har, derfor kan det godt gøre at jeg føler mig lidt ved siden af. Jeg har altid drømt om sådan et forløb, ja faktisk står det øverst på min ønskeseddel til jul, selvom jeg godt ved, at det ikke bliver en realitet. Jeg elsker at træne, men jeg har ikke det rigtige program, så det er ikke store fremskridt jeg ser. Jeg har nok også en lidt for sød tand, men jeg prøver virkelig at leve sundt, jeg tror bare jeg mangler nogle nødvendige redskaber, det kan hjælpe mig med det. Derfor ville Gitte være en kæmpe hjælp for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Borup

  Uha – sikke en gave 🙂 Jeg vil super gerne vinde sådan et forløb – og så vil jeg være i lige så stort gavehumør som dig og give det videre til min datter, der ville elske at få denne mulighed. Min datter spiller håndbold i 1. div – og hvis man ønsker at tabe sig, samtidig med at der endelig ikke må forsvinde muskelmasse, så kræver det mere end som så. Der kan man ikke “bare” lave den hurtige løsning og fjerne kulhydrater f.eks. Kunne godt forestille mig, at Gitte kunne gøre den helt store forskel – og nok ingen tvivl om, at det også kunne være en udfordring for Gitte at få fingrene i en idrætspige, der virkelig prioriterer sin sport højt og har store ambitioner. Altså en rigtig jule win-win 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annine Holmegaard Beider

  Fantastisk præmie, som jeg drømmer om at vinde. Jeg er for alvor i gang med at skulle lave en ny PR på marathondistancen (indtil videre Cph og Berlin) i 2015, hvorfor det kunne være fedt at få boostet formen med den rigtige kost også og måske også nogle gode råd til løb og træning oveni hatten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Sejeste præmie ever! Jeg har i lang tid gerne ville prøve sådan et forløb for at optimere min kost og træning. Det kan føles som at famle lidt i blinde, når jeg har prøvet alt muligt forskelligt både mht. kost og motion, men jeg har ikke fundet lige det, der virker for mig. Gitte kunne sagtens være vejen frem – jeg følger hende, og hun er meget inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  hold op hvor vil jeg da gerne være den heldige!! Efter at have tabt 6 kilo i løbet af i år – er jeg nu gået rimelig meget i stå desværre. Jeg bliver godt nok stærkere hele tiden – men det ville da være rart nok også at kunne se noget i spejlet – så hjælp? Ja det ville sørme være alle tiders!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O

  Jeg ville forære det vil min kæreste. Han træner op til noget, der er hans største drøm, men han vil gerne have kosten til at spille mere sammen med træningen. 🙂 så han fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Golbert

  Kunne godt tænke mig at vinde et forløb med Gitte!
  Har brug for at finde ud af hvad jeg har brug for at ændre i min kost og træning da jeg lige er blevet vegetar, og gerne vil have en mere tonet krop!
  Ville være en rigtig god julegave til mig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sikke en præmie! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg går meget op i sundhed, men nogle gange bliver jeg lidt forvirret om, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg elsker at træne og spise sundt, men jeg døjer nogle gange med for meget overtræning, hvor jeg blandt andet får seneskedehindebetændelse. På grund af det går jeg fuldstændig i stå og så er det svært at komme i gang igen.
  Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde denne gave, så jeg krydser fingrer og håber julen er med mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Arpe

  Jeg vil SÅ gerne vinde!
  Jeg tror selv, at jeg spiser sundt, dyrker motion og tager de rigtige valg. Men alligevel sker der intet på vægten eller i spejlet. Så jeg vil rigtig gerne have hjælp til at gå min hverdag i gennem og se, hvad det er der alligevel går galt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sikke en fantastisk præmie! Jeg skal være mor om 3 mdr for anden gang. Jeg har, både denne og sidste gang, været igennem hormonbehandlinger for at blive gravid. Jeg er lykkelig for at det er lykkedes os 2 gange, men det er været hårdt og jeg trænger til at gøre noget for mig selv, når prins nr 2 melder sin ankomst. Jeg har fulgt Gitte et godt stykke tid på instagram og nu også på hendes blog, det er forfriskende at læse om hendes realistiske syn på sundhed! Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Kirkeskov Winther

  Jeg er en ung pige på 18 år der nyder at træne og spise sundt, men jeg har i lang tid haft et anstrengt forhold til mad og kalorier. Jeg spiste i lang tid under 1000 kalorier om dagen kombineret med træning. Jeg har mange personlige problemer med at øge mit kalorieindtag selvom jeg gerne vil, og vil gerne have et normalt forhold til mad. Jeg har i lang tid fulgt Gitte på Instagram og ønsket et forløb ved hende, men det er svært at finde penge til som en ung studerende. Jeg er ked og træt af ikke at se resultater fra min træning og kost, fordi jeg godt ved det ikke virker, men ved ikke hvordan jeg skal ændre det, da jeg er bange for det bliver 5 skridt bagud i stedet. Jeg er hverken overvægtig men er på vej til at blive undervægtig og derfor kunne et forløb ved Gitte være en kæmpe hjælp, både fysisk og psykisk. Jeg håber meget på at jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Bruun

  Jeg vil gerne nyde godt af Gittes kompetencer indenfor kostvejledning, fordi jeg har psoriasis. Heldigvis er det en meget mild form, hvor det er lang tid siden, jeg har haft store udbrud, som har krævet indlæggelse. Ikke desto mindre, så fik jeg et udslæt i august, fordi jeg kom i pincilin-behandling. Og det kan min krop åbenbart ikke kapere:-)
  Siden august har jeg derfor været ekstra opmærksom på ændringer i min hud, og netop nu – hvor kulden har gjort sin indtræden – kan jeg mærke små pletter pible frem på ryg, hofter og mave. Det er bevist, at med den rette kostplan, kan man mindske sin psoriasis og også forbygge forekomsten af psoriasisgigt, og jeg vil da gerne passe på mine led, så jeg også fremover kan dyrke motionsløb. Og mon ikke Gitte kan hjælpe mig med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  Hej! Fed konkurrence. Jeg vil rigtig gerne vinde forløbet da jeg har tabt mig 20 kg og lige mangler de sidste 5-10 kg men mangler virkelig et spark i R….! Da det har været en process på 1 år, kan man godt gå lidt død i det og har behov for ny inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Efter min spiseforstyrrelse, kunne jeg rigtigt godt tænke mig at lære at spise sundt og rigtigt igen, efter 8 år med anoreksi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Fedt fedt fedt! 😀 jeg følger Gitte og synes hun er duper inspirerende. Jeg er i gang med et forløb med en personlig træner, men hold da op hvor kunne jeg godt tænke mig at sammenlægge det med et forløb med Gitte og få styr på kosten! Den vil skabe en fed balance!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa schultz

  Jeg skal vinde den über fede præmie fordi:
  Jeg er gravid med termin 18/12-14 og ved jeg får noget at se til, når jeg skal genfinde mig selv og min krop.
  Jeg har gennem mit liv haft en vægt der er faldet og steget meget. Jeg er lidt nervøs for at dette vild gentage sig når min krop skal genfindes. Jeg har inden graviditeten og i starten af denne haft fokus på bevægelse, men ikke altid vist hvad jeg skulle gøre.
  Ja kort sagt ville jeg simpelthen bruge mine 4 konsultationer på at få vejledning om kost og bevægelse til at genopbygge en stærk mor krop oven på en hård graviditet.
  Jeg krydser alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Bjørn Eriksen

  Lækker konkurrence, Mathilde!
  Hvorfor skal jeg ikke vinde 😉 ?
  Jeg skal da vinde pga. de følgende grunde
  – jeg er på SU
  – Udeboende
  – 22 år
  – Næsten for nærig til Fitness World og lign.

  Glædelig jul 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsen

  Åh, det ville jeg gerne vinde og give der videre til min søster med det samme. Min søster er min bedsteveninde og den jeg deler alt med. Det piner mig at se hvor meget hun banker sig selv i hovedet på grund af sin overvægt. Hun er en smuk kvinde, men med hjælp og støtte, på hendes måde, vil hun kunne tabe sig og forhåbentlig lære at elske den krop hun har. Er forløb med Gitte som møder folk der hvor de er, er det rigtige for min søster. Krydser fingre for en ekstra gave til min søster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Virkelig fed og inspirerende premie! Jeg vil virkelig gerne vinde forløbet, da jeg kunne bruge noget råd og vejledning for at komme op på træningshesten igen. Mit sidste halve år har været præget at rejse og arbejde i udlandet, hvorfor jeg har haft svært ved at opretholde min træning. Jeg kommer hjem til DK igen lidt før jul, og er fuldt motiveret til at træne igen! Jeg er dog lidt bange for at komme til at træne forkert og skade mig selv. Både pga forventninger til at jeg kan løfte lige så tunge vægte som for et halvt år siden, og fordi jeg har lidt af et drille knæ. En træner ville være super vejledning. Desværre er det ikke en ting jeg har råd til selv, så vil super gerne vinde dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg har efterhånden hørt og læst en masse positive kommentarer og anbefalinger af Gitte fra Altid Slank!! Jeg går selv og bakser med at holde balancen mellem det søde og det sunde og store mængder vs. små mængder, ikke nødvendigvis for at tabe mig, men for at få noget stabilitet og struktur på maden, så jeg er sikker på, at jeg får det indenbords, som jeg har brug for. Det tror jeg, at Gitte ville være den helt rette til at hjælpe mig med 🙂

  Jeg krydser fingre!

  Det bedste julehilsener

  Nathalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Borg

  Hej Mathilde og Gitte.
  Jeg er meget interesseret i at få et bedre forhold til mad.
  Jeg har hele mit liv altid været slank og sporty, men det betyder ikke at jeg altid lever sundt. Jeg har altid haft et problem med min kost, dog måske en smule anderledes end andre. Jeg er virkelig dårlig til at mærke efter hvad min krop har brug for i forhold til mad og væske… Jeg opdager ikke når jeg er sulten eller mangler væske, hvilket er et stort problem når jeg er så aktiv som jeg er.
  Da jeg var mindre besvimede jeg ofte på på fodboldbanen, hvilket også kan hænde i træningscenteret nu…
  Jeg har flere gange overvejet at skemalægge og tvinge mig selv til at spise, men bryder mig heller ikke rigtig om at være så kontrolleret.. Ved at vinde et forløb med Gitte, håber jeg på at blive bedre til at aflæse min krop og evt. Få lagt et skema eller noget i den stil så jeg får spist det min krop har brug for i forhold til generel fungeren og i forhold til min træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Ej en fed konkurrence!
  Jeg er igang med at ligge min livstil helt om. Jeg har 25+ kilo, som skal af og jeg træt af at være ked af den måde jeg ser ud på og ikke at kunne gå op på 2. sal, uden at være ved at omkomme fuldstændig.
  Jeg mangler bare nogle retningslinier eller gode råd, da jeg føler lidt at jeg famler i blinde. Åh det ville være den bedste julegave!

  God jul, søde Mathilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine brunstad hemmingsen

  Det ville være dejligt at få lidt tips til udendørs træning her i det kolde vejr, da jeg har svært ved at vedholde min træning om vinteren. Derudover råd omkring retter, som ikke indeholder kød. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marta Sofie

  Jeg følger selv Gitte og fået inspiration.
  Jeg har en arbejdsplads som går meget op i sundhed og motion! Det er lidt øv at være den eneste som er lidt buttet og har svært ved at komme igang. Det ville være en kæmpe gave at ændre min livstil og få motivation, så jeg kan have det godt med mig selv, men specielt også i min hverdag på arbejdet som jeg elsker 🙂
  Fed Julegave! og tak for en super blog, Insta og Facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Uh hvor lækkert!
  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi det virkelig kan være svært at holde motivationen oppe i en travl hverdag og at holde sig til den sunde livsstil! Jeg står meget på ski om vinteren og har derfor ekstra behov for den sunde kost hele vintersæsonen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christie

  Jeg vil simpelthen så gerne vinde, fordi jeg har rigtig svært ved at smide det sidste efter et større vægttab for 1 års tid siden. Jeg har svært ved at finde et niveau hvor jeg er glad for min krop. Jeg har perioder hvor jeg lever rigtig sundt men samtidig også perioder hvor jeg slet ikke lever sundt – og set vil jeg gerne have hjælp til at glatte lidt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Ej hvor en lækker konkurrence, må krydse alt hvad jeg har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rahbek

  Jeg døjer med forstoppelse, spiserørsbrok og maveproblemer. Jeg kunne virkelig godt bruge hjælp/inspiration til hvilke fødevarer der er gode; hvornår på dagen det er godt at spise dem og hvorfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fordi jeg fortjener det.. 🙂

  Blev mor til en Lillefis i starten af september og nu må det være tid til lidt ‘mor-luksus-forkæl dig selv og gør det som du sætter pris på ting’, og jeg er ret sikker på at et forløb hos Gitte ville passe perfekt ind i dette koncept 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Søndergaard

  Hej Matilde,

  Jeg vil super gerne vinde fordi – jeg træner rigtig meget men gennem hele mit liv har haft meget svært ved at holde vægten nede og fordi jeg i 2015 fylder 50 år og dermed rigtig godt kunne tænke mig at være helt skarp.

  Tak for en fantastisk blog og glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne skrive mange grunde til, at jeg synes, at jeg skal vinde dette forløb, men der er en i mit liv som fortjener det 1000 x mere end mig, og det er min mor! Hun skal vinde det her forløb, fordi hun har fået konstateret sukkersyge, og derfor er det meget vigtigt at ændre sin kost, MEN det kan altså godt være svært uden den rigtige viden og en familie, som man også skal sørge for og give mad. Min mor er (selvfølgelig) den bedste i verden, og for mig er det ekstremt vigtigt, at hun får styr på sine kostvaner og forhåbentlig et vægttab, så hendes sukkersyge ikke udvikler sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, jeg kan komme med mange grunde til, at jeg har brug for sådan en powerdame som Gitte. Jeg er en 18-årig studerende, og er en jeg-vil-nå-alt-og-være-der-for-alle-person, hvilket i teorien skulle kræve en del styrke (mentalt og fysisk), energi og selvdisciplin. Alle tre er ting som jeg kæmper med at få, men som jeg bare aldrig føler kommer – og jeg ender med at blive ked og træt, og føle at alt braser sammen om mig når jeg prøver at få klemt alt ind i en hverdag. Når det kommer til motion, så VED jeg at det er det, som i længden ville kunne give mig livsglæden og energien tilbage, men jeg synes ikke at kunne finde tiden (her kan jeg faktisk godt se at det faktisk ikke er tiden – men mere motivationen og styrken der mangler) til det. Jeg vil SÅ gerne passe bedre på mig selv, spise sundere, motionere mere – ikke for at være hellig – men for at blive et stærkere menneske, finde motivationen og få viden til at fortsætte og kunne få det bedre. Jeg føler at jeg for tiden sidder fast i en ond cirkel, og at stram-op holdene i det lokale fitnesscenter kun er tilstrækkelige, og ikke giver mig det rigtige boost – da jeg jo i sidste ende ikke ved nok om kost og motion og hvad det gør for mig. Jeg har i lang tid drømt om at få en motivator ved min side, men pengene har simpelthen bare ikke været der til det.
  Jeg har brug for at være tilpas i min krop og være stærk i mit sind. Det tror jeg i den grad Gitte kan hjælpe med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Kære Mathilde. Denne præmie er den bedste der nogensinde har været sat på højkant i enhver blogs historie. Jeg vil vinde et forløb med Gitte mere end nogen andre vil. Jeg har kæmpet med vægten siden jeg var 10 år gammel og nu er jeg 23. Hver dag fylder tanker omkring mad 80 %, og jeg er meget påvirket af det. Jeg ville ønske jeg kunne få vejledning til hvad der er rigtig og forkert for præcis mig, så jeg ikke altid skal gå og tvivle på om jeg gør det rigtige. Jeg elsker at træne og jeg er sikker på at en vejledning med Gitte på ingen måde vil være spild af hverken hendes eller min tid. Tværtimod ! Glædelig jul. KH Søs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke en fed konkurrence! Jeg gad virkelig godt at vinde, fordi de ville være super at få nogle tips til, hvordan man kan lave nogle spændende og nærende retter til rimelige penge. Til dagligt kan jeg godt lide at træne, men jeg har ikke så meget indsigt i, hvordan man lægger et træningsprogram, så det ville være en kæmpe hjælp at få tilrettelagt et program som passer til mine behov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Krygermeier

  Jeg har gået hos gitte ca 1/2 år men mangler 10 kg inu .så derfor vil denne gave modtages med kyshånd . Gitte er et meget rummeligt menneske og aldrig fordømmende .. Håber så meget jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det ville ikke være dårligt at vinde sådan en præmie. Grunden til at jeg gerne vil vinde er, at jeg elsker at dyrke motion i alle mulige former. Jeg løber, svømmer og spiller håndbold og samtidig interessere jeg mig meget for mad og motion, men mit problem er, at jeg en tendens til at falde i om eftermiddagen eller “overspise”, hvilket jeg tror at et kostforløb vil hjælpe mig til at undgå. Derudover kunne det være rart at få set med andre øjne på hvad jeg spiser, og få pointeret det rigtige og forkerte. Jeg har efterhånden også fulgt Gitte på instagram i et godt stykke tid, så det ville være alletiders at komme under hendes vinger. krydser alt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke dog en præmie! Det ville være så lækkert at vinde 🙂 Jeg har tidligere kørt 5:2 kur for at slippe de 7 overskydende kilo. Nu har jeg lidt svært ved portionsstørrelser osv. og vil rigtig gerne vinde et forløb med henblik på generel sundhed. Jeg krydser alt hvad jeg kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Ej en fed konkurrence – jeg har fulgt både dig og Gitte siden du startede dit forløb. Jeg vil rigtig gerne vinde forløbet, da jeg over det sidst halv år har taget mindst fire kg på uden bevidst at have ændret noget i min kost eller morionsvaner. Jeg føler lidt, at jeg er kommet ud på en glidebane og vil derfor rigtig gerne vinde mig til Gittes hjælp til at komme tilbage på sporet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  jeg skal da helt sikkert vinde fordi jeg nu netop er kommet tilbage efter en spiseforstyrrelse, og jeg har nu efter 1 år ude opnået at komme på landsholdet IGEN! og derfor skal jeg da vinde dette, det ville være så fedt, fordi jeg går så meget op i min træning og livsstil, og jeg er sikker på at gitte vil kunne hjælpe mig med at fx komme ned i fedtprocent og give nogle gode fif til min sport! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil rigtig gerne vinde den præmie, da jeg har tabt en masse kilo men godt kunne tænke mig af vide hvor sund jeg egentlig er/tror jeg er blevet og få hjælp til at komme af med de sidste kilo!

  Jeg følger allerde Gitte og må snart kaste mig ud i nogle af hendes juice/smoothies 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe uglebjerg

  Jeg har haft brystkræft og mangler virkelig hjælp til at spise bedre så det ikke kommer igen. Har flere gange kigget på Gitte side og tænkt lige var noget for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg vil rigtig gerne vinde. Jeg kvittede p-piller for et par år siden og kæmper nu med uren hud, som jeg ikke kan slippe af med. Lægernes svar er antibiotika, men jeg er overbevist at det skydes en ubalance i mit hormonsystem som jeg kan spise mig fra. Derfor spiser jeg lige nu ikke gluten, sukker eller mælkeprodukter, men jeg kunne godt bruge lidt hjælp fra en ekspert:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sikke en skøn præmie! Jeg har også haft problemer med min hud i et stykke tid og vil enormt gerne lære, hvordan den kan blive helt fin. Udover det er jeg ude efter at tage en smule på i vægt og vil gerne høre, hvordan man kan gøre det på den sunde måde samtidigt med at motionere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineV

  Gaven ville virkelig falde i god jord hos mig, da jeg i sommers fik konstateret irritabeltarm og derfor døjer rigtig meget med mavesmerter, samt min fordøjelse. Jeg er sikker på at Gitte ville kunne hjælpe mig med at skrue min kost sådan sammen, at jeg undgår alle smerterne. Er også lige løbet ind i en skade i knæet, hvor jeg simpelthen har overbelastet og slidt brusken under knæskallen, så der skal kostændringer til, for at der ikke sniger sig en masse kg. på sidebenene nu, hvor jeg skal give det ro på ubestemt tid (:
  Derudover vil jeg lige benytte kommentaren til at rose dig for din virkeligt gode blog! Elsker at læse med! Jeg er typen der kommenterer på indlæg, så synes lige jeg ville fortælle det nu, hvor jeg for første gang begiver mig ud i det (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Fantastisk give-away. Har fulgt Gitte længe, og jeg elsker hendes tilgang til kost og sundhed. Jeg er vild med hun ikke går op i at tælle kcal, men derimod, at man får alle de sunde og rigtige fødevarer, som kroppen har brug for, for at kunne modstå en travl hverdag.
  Jeg lider desværre af en spiseforstyrrelse, og har svært ved at komme ud af kcal-tælling, da mine kostvejledere har gået meget op i det ! Jeg har længe tænkt på at kontakte Gitte, for at få hjælp, men når man er på SU og betaler en masse for andre behandlinger, er budgettet desværre ikke til det, i øjeblikket. Derfor ville jeg elske at få et forløb ved Gitte, så jeg kan komme ud på den anden side, og få hjælp og opbakning af en kompetent vejleder.

  Rigtig god jul, og tak for en fantastisk blog og konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kære Matilde!
  Selvom jeg godt selv kunne bruge, at vinde denne konkurrence, vil jeg gerne vinde på min søsters vegne.
  Hun har i flere år kæmpet med vægten, og taber sig/tager på skiftevist, hun har meget yoyo vægt. Hun har prøvet diverse “kure”, som de danske vægtkonsulenter, dukan og andre også, og er vildt motiveret i starten – men efter noget tid går det i stå, fordi det ikke er det rigtige for hende.
  Ydermere har hun været gravid hvor hun desværre tabte barnet efter få måneders graviditet, og dette har påvirket hendes psykisk, hendes vægt, og samtidig har det også påvirket hendes hud – hun har fået mange urenheder og bumser, og især på sine skuldre og ryg.
  Min søster og hendes kæreste vil gerne blive gravide igen – men hun ligger nu i risikogruppen for graviditetssukkersyge, og vil MEGET gerne tabe sig, og er rigtig ked af, at hun ikke kan holde det i en længere periode, og ikke har noget konkret at gå ud fra.
  Min søster mangler et kærligt spark i rumpen, og en konkret plan som er udarbejdet i forhold til hendes mål og ønsker.

  Jeg vil krydse alt hvad jeg kan for, at det er min elskede søster der vinder dette – da jeg ved, at det vil være en perfekt motivation for hende, i forhold til sit vægttab, og hermed også en baby <3

  God jul til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg det sidste år slet ikke har passet på mig selv og derfor har taget 10 kg på (på en krop, der altså ikke var slank i forvejen). Min kæreste og jeg prøver nu at blive gravide og jeg har VIRKELIG brug for noget hjælp for ikke at komme op på 100 kg 🙁 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Fantastisk præmie.. Jeg vil gerne vinde fordi jeg mangler i den grad motivation og hjælp – til at spise rigtigt. Jeg har tabt mig en del, og holder det også… men – mine spisevaner er katastrofale, og jeg er altid træt når klokken bliver 18. Så jeg får ikke trænet, og jeg kan knap nok følge med i en samtale..
  Altsammen fordi jeg nok spiser forkert. Og så mangler jeg altså stadig at smide 10 kg ca.. Sikkert mere, officielt, men 10 kg ville gavne.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bertelsen

  Lækker præmie, som jeg netop står og mangler! Jeg begyndte for 1,5 år siden at løbe, og det har udviklet sig fra 5 til 10 til 21 og til maj 42 KM!!! Jeg er edderspændt! Jeg har dog et problem og det er, at jeg ligesom du, ikke er den store kødspiser. Jeg har derfor oplevet at min blodprocent og “jernbeholdning” har en tendens til at falde når jeg løber meget. Har virkelig brug for inspiration til hvad jeg så kan lave mad, og som ikke tager oceaner af tid, da der skal ligges mange timers løb i asfalten inden maj. Og det er ærgerligt for vil jo super gerne have et godt løb og et godt træningsforløb! Så hjælp mig med at få en oplevelse for livet og sparke marathon-røv!
  Line (kommende marathonløber, håber jeg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Efter mange år med en spiseforstyrrelse, hvor min vægt lå for lavt, er jeg nu røget i den anden grøft og vejer for meget. Jeg undgår spejle og vinduesfacader, fordi jeg bliver ked af det, hver gang jeg ser, at jeg har taget på. Et forløb hos Gitte kunne få mig tilbage på sporet, så jeg kan få et sundt og afbalanceret forhold til kost, hvor det hele ikke er sort på hvidt, og man enten lever af riskiks og gulerødder eller chips og chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Wow! Sikke en konkurrence! Det lyder, som noget for mig. Jeg har døjet med oppustet mave i lang tid nu, og det er virkelig irriterende. Jeg hader at have tætsiddende tøj på, da det viser min oppustede mave. Det er jeg rigtig ærgelig over, da der er rigtig mange pæne kjoler, bluser, osv. som jeg afholder mig fra at gå i. Desuden kunne det være fedt at få et lille skub til en sundere livsstil og en masse inspiration til at leve sundere.
  Krydser alt hvad jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sandberg

  Jeg har tabt de første 5 kg og kunne rigtig godt tænke mig hjælp til de sidste 2-3 kg. Men pengene er bare ikke til det, da jeg lige er flyttet hjemmefra, derfor ville det være en virkelig dejlig julegave og slutning/start på det nye år, at endelig komme af med de sidste kg med den hjælp! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har jo allerede vundet en enkelt konsultation hos Gitte, men en opfølgning og videre rådgivning kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg er nu nået det første skridt af vejen for en sundere livsstil og gør alt hvad jeg kan for at følge Gittes råd, men jeg kunne virkelig godt bruge noget mere hjælp og en videre udvikling af de mål vi satte os da jeg mødtes med hende. Det ville være den bedste julegave man kunne ønske sig, og jeg ville elske at få muligheden for at mødes med Gitte igen, og se hvor langt hun kan bringe mig videre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Sikke en lækker præmie! Jeg har længe prøvet at tabe mig og komme i bedre form, og har nu indset at jeg nok ikke kommer videre uden hjælp. Og derfor har jeg også overvejet et forløb hos Gitte, men jeg har bare ikke råd. Så det ville være skønt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine

  Nu har jeg læst så meget godt om Gitte forskellige steder på de sociale medier og følger allerede med på instagram – og nøj hvor gad jeg bare godt vinde dette forløb!
  Efter mange (det meste af min ungdom) med et forskruet billede af mig selv og min kost (ja… sf), kunne jeg rigtig godt tænke mig professionel hjælp, fra en ordentlig diætist.
  Det er ekstremt angst provokerende, men jeg tror og ved, at det er hvad der skal til, for at jeg kan komme på rette spor efter 5-6 år..
  Jeg krydser mine fingre og håber, håber, håber.
  Rigtig god jul :o) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Efter at jeg er kommet hjem fra en lang rejse, er formen og madvanerne ikke hvad de var før… Og heller ikke vægten 😉 Jeg har meldt mig til mit første halvmarathon og kunne virkelig godt bruge hjælp til at tilrettelægge et løbeprogram og kostprogram der passer til mig – så jeg optimerer processen så meget som muligt, og få opbygget nogle gode vaner igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  FEDESTE PRÆMIE!! Det er den bedste julegave jeg ville kunne få. Et løbeprogram og kostprogram – er lige mig! Håber håber håber <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg i denne sæson er på sæson i Østrig på ski, og kunne bruge et spark i numsen når jeg kommer hjem igen, da træning og fokus på maden ikke er det nemmeste hernede, og jeg savner det utrolig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en lækker præmie! Jeg kunne rigtig godt bruge Gittes hjælp til at spise mig til en pænere hud – jeg har de sidste par år døjet med voldsom akne og har prøvet alverdens ting uden effekt. Hvis der skulle ryge et par kilo eller fem i forløbet ville jeg heller ikke klage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Bartholdy

  Jeg tror, alle uanset mål kan få noget ud af et forløb med Gitte. Der er helt sikkert områder, hvor jeg gerne selv vil gøre en indsats, hvis bare jeg fik et lille spark. Jeg kan selv godt lide søde sager, men jeg gør alligevel noget ved det med træning et par gange om ugen. Det med det søde har jeg vist ikke fra fremmede, sådan er min mor også. Hun er imidlertid ikke så meget for fysisk aktivitet og den kombination sætter sine spor. Med Gittes tilgang til tingene tror jeg bestemt, at hun kan blive klogere på nogle ting om mad og få inspiration til at få mere bevægelse ind i hverdagen. Det ville pynte lidt, hvis hun kunne få vægten til at vise lidt mindre, men det skal ske på en ordentlig måde. Derfor er det min mor, som skal have glæde af denne præmie. For jeg elsker hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Kronborg

  .. fordi jeg trænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Har fulgt Gitte i lang tid på Instagram, og synes hun er meget inspirerende. Personligt har jeg rigtig svært ved at holde motivationen til sund kost og træning. Jeg elsker at træne, men specielt i eksamensperioder (som jeg har december-januar og maj-juni) stopper min træning helt, da jeg bliver helt opslugt af at læse, og det er også selvom jeg ved, at det er sundest at forlade bøgerne og komme på andre tanker – og hvad er så bedre end træning..? Derudover har jeg rigtig svært ved kosten – jeg har svært ved at finde ud af, hvad der er godt for min krop, og hvad der er “tilladt” at spise. Jeg kan gå en hel dag uden mad, men så overspise om aften pga. sult, så har virkelig behov for hjælp til at få et godt og sundt forhold til mad. Jeg er sikker på, at Gitte kan hjælpe mig med det! Som studerende, så er der desværre ikke råd til hjælp som Gitte, men jeg ved, at hun kan få mig på rette vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Sofie

  Sikke en fantastisk præmie at vinde… Det kunne jeg bare RIGTIG godt tænke mig.. Jeg har det sidste år kæmpet med min livsstil som har været et usundt forhold og en usund balance mellem kost og træning.. Jeg er ved at være på rette vej, men kunne rigtig godt tænke mig at få det sidste skub i den rigtige retning…;)
  Tak for en fed blog – du er en inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg har lige modtaget en skovlfuld jerntabletter fra blodbanken efter sidste gang jeg var inde for at donere blod. Jeg er åbenbart for dårlig til at spise den rigtige mad. Jeg har været vegetar igennem flere år, og forsøger at gå vegansk, men synes det er lidt svært at få spist de rigtige ting – og det tænker jeg at Gitte kunne hjælpe mig med 🙂 Jeg vil selvfølgelig gerne tabe mig de overflødige kilo jeg slæber rundt på, både af æstetiske/overfladiske grunde, men egentlig mest for at holde mig og min krop sund de næste mange år. Da tilbagevendene skader spænder ben for ret meget træning vil jeg gerne have et ordenligt los på kostfronten istedet – så krydser fingre for at blive den heldige her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  sikken en konkurence!! Den vil jeg da gerne have fingre i! Og i øvrigt så tak for en super fed blog jeg har ikke fulgt med så længe men jeg synnes virkelig du inspirere 🙂 😀
  Jeg er her for ikke så længe siden blevet vegetar uden helt at have den nødvendige viden om hvilke tiltag der er vigtigere end andre… Jeg kan ret godt lide at træne men det der med at komme ud af døren og hvad det så lige er man skal træne for at det rykker noget.
  Jeg er (som rigtig mange andre) nok lidt for selv kritisk, og bliver ekstremt nemt påvirket SF alt hvad jeg læser om sundhed. Sååå det ville bare være det bedste hvis jeg kunne få et lidt mere afslappet forhold til krop og sundhed. Alt i alt ville det bare være en helt igennem fantastisk måde at starte et nyt år på! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor godt nok ikke i nærheden af København, men ville være 100% lykkelig over telefonkonsultationer 🙂

  Jeg kæmper med en del overvægt, fejl-spisning, mangel på motivation m.m.m. efter graviditet nummer 2. Jeg trænger virkelig til et spark i måsen, og det er jeg ret sikker på, at sådan en skøn præmie ville kunne hjælpe med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det vil jeg super gerne vinde! Jeg har netop afsluttet mit eget 100 dages forløb, hvor jeg har fulgt Anne Bechs principper. Nu er jeg på den anden side med et vægttab og en krop, jeg er rigtig tilfreds med. Jeg kan dog mærke, at det er svært for mig at finde en balance, og jeg får dårlig samvittighed over det mindste på grund af en frygt for at tage det tabte på igen. Derfor er sådan et forløb lige, hvad jeg kunne have brug for for at finde den gyldne middelvej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Efter at være blevet diagnosticeret med PCOS er min hud desværre ikke den samme længere og kunne rigtig godt tænke mig at blive informeret hvad, der ville godt for min hud og krop, for at holde PCOS nede. Det ville være en rigtig stor hjælp i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ih, sikke en præmie. Den vil jeg så gerne vinde! Og det fordi jeg er noget rigtig langt i forhold til kost og træning – men ønsker lige at komme det sidste stykke (som siges at være det sværeste!). Det ville gøre min december endnu mere skøn med sådan en præmie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville utroligt gerne vinde et forløb hos Gitte. Min krop er ikke hvad den har været, og hjælp til kost og motion ville gøre mig mega glad og på rette vej frem. Jeg XXX alt jeg kan, og takker for en super giveaway.
  Axxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg mangler motivation og inspiration til kost. Jeg har allergi/intolerance iver for en helt masse ting, hvilket gør det alt for besværligt at lave nem og hurtig mad, som er mættende. Mit arbejde kræver ret meget, så det er ikke meget tid at gøre med i hverdagen, men vil så gerne komme ind i god rytme igen, men sunde måltider og træning, gerne om morgenen inden arbejde, men som det er nu har jeg overhovedet ikke energien til det længere.. Har brug for et spark og inspiration☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Åh. Det kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg mistede min elskede mand her for 3 måneder siden, til en travelig kræftsygdom, og står nu alene med vores 2 små børn på hhv 2 år og 5 måneder. Jeg har tidligere levet meget sundt, løbet igennem 15 år og gået en del op i min kost, men efter dels 2 graviditeter, min mands sygdomsforløb, samt det at stå alene med dem nu samtidig med min egen store sorg har ærligt talt gjort det ret svært at have tid og overskud til både træning, planlægning af kost for os alle, samt mentalt overskud til overhovedet at tænke på mig selv. Men hold op hvor ville det gøre godt for vores hverdag hvis jeg kunne komme op på vognen igen. Er sikker på at Gitte ville kunne hjælpe mig med at få det flettet ind i hverdagen, og give mig motivationen til at få det på skinner. Jeg krydser så meget fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jackie

  Jeg har i lang tid kunne tænke mig at få hjælp med kost og træning, men som studerende kan pengene godt være lidt små, så jeg har aldrig rigtig fundet hul i budgettet. Det ville være fantastisk, hvis man kunne få hjælp til at få en sundere livsstil.
  Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fordi jeg er TRÆT!! Træt af, at en skade for 1,5 år siden med efterfølgende 2 operationer, har kostet min 6 kg. på
  vægten og slatne muskler all over. Jeg er mor til 2 og 35 år. Sommeren 2013 stod jeg som det skarpeste billede af mig selv nogensinde. Jeg trænede 5-6 gange om ugen og spiste sundt. Så kom skaden, så kom kilo, så kom det at min krop skreg og stadig skriger på løb og tunge vægte.
  Jeg er nu startet på genoptræning for 2. Gang, fremtiden er uvis ift. Hvilken træning jeg kan, men for hulan lidt sund mad og energi kunne være godt til mig. Så Gitte :), tag udfordringen op !!!
  Og Matilde tak for en virkelighedsnær blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristin Yr J

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde! Jeg har tit (dvs nærmest dagligt) problemer med mavepine, som betyder at jeg nok skal ud i en eller anden form for diæt og finde ud af hvad der er galt og hvad jeg ikke kan tåle. I den forbindelse, ville det være rigtig dejligt at vinde et forløb med Gitte, så jeg kan spise sundt og tabe mig / stramme op samtidig med jeg forsøger mig med andre madvarer end jeg er vant til. Det ville være så dejligt!
  Så vælg mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Tvergaard

  Virkelig fedt, at du forkæler dine læsere sådan! 🙂
  Glædelig jul!

  Hvis jeg vinder, vil jeg dog give min veninde det. Verdens bedste julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Fantastisk konkurrence! Jeg synes, jeg skal vinde, fordi jeg efter et længere sygdomsforløb har taget på. De kilo vil jeg gerne af med og så vil jeg gerne have en stærk krop igen. Inden jeg blev syg, trænede jeg 3-4 gange om ugen, men det har jeg ikke haft overskud til i lang tid, så i det nye år vil jeg gerne i gang igen og igen mærke, hvad min krop er i stand til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Gundersen

  Sikke en skøn konkurrence og præmie! 🙂

  Jeg vil rigtig gerne vinde af tre grunde…

  Over de sidste måneder har min hud generelt og især min ansigtshud forandret sig ekstremt meget. Hvor jeg før havde kombineret hud med fedtet t-zoner, hvor jeg fik urenheder når jeg var stresset, er min hud blevet utrolig tør. Jeg har ændret min vaner ift. rensning og cremer, men nu slår min hud ud og er meget irriteret. Jeg tror meget på også at behandle “indefra” ved at spise det rette, men jeg kunne godt bruge nogle professionelle råd i denne henseende.

  Nogle dage er jeg så træt! Jeg ved at jeg har en lav blodprocent, og skal være obs på dette, mit problem er bare at jeg ikke er den store kødspiser, og selv om jeg prøver at spise f.eks. nødder og grønne grøntsager, så synes jeg ikke altid det er nok. Jeg træner rigtig meget, og på dage hvor min energi bare er ikke eksisterende, kan det være så frustrerende ikke at have energi nok, til de ting jeg egentlig gerne vil, eller at være totalt kørt ud, når jeg så gør de ting alligevel.

  Jeg skal ud og rejse i tre måneder til marts, og kunne rigtig godt tænke mig nogle råd til, hvordan jeg madmæssigt holder fast i nogle gode vaner. Jeg vil ikke ødelægge min ellers ret sunde livsstil i løbet af de tre måneder.

  Venlig Hilsen
  Naja Gundersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville vildt gerne vinde, fordi jeg har kæmpet med en spiseforstyrrelse gennem længere tid og endelig er ude af det. Jeg er nu i en fase hvor jeg igen spiser nok til at tage på i muskler af min styrketræning, derfor ville jeg gerne have hjælp til at få tilrettelagt kosten, så den netop passer med at kunne tage på i muskelmasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnes

  Jeg vil gerne vinde, fordi det kunne være super fedt at få hjælp og motivation til en sundere livsstil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Sikke en skøn konkurrence! Jeg har længe fuldt Gitte, og synes hun er super inspirerende. Jeg går selv meget op i min sundhed, men her de sidste par måneder er tingene gået lidt ned ad bakke, og jeg har rigtig svært ved at finde tilbage på det rigtige spor igen.. Men jeg tror at Gitte vil kunne hjælpe mig den i den rigtige retning 🙂

  P.s. Tak for en super skøn blog Matilde, jeg er rigtig glad for at følge med både her og på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Wow! En fed konkurrence.
  Jeg skal hverken tabe mig eller tage på, men dyrker powerlifting og kunne virkelig godt tænke mig at få en kompetent kvinde (som Gitte lyder til at være), til at kigge på min kost.
  Krydser virkelig fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J.

  Det ville være den fedeste ekstra julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har haft problemer med min mave i gud-ved-hvor-mange-år efterhånden. Det startede i gymnasiet, og nu er jeg 25. Først fik jeg konstateret laktoseintolerance, og jeg udelukkede alle mælkeprodukter fra min kost, men jeg havde det stadig ikke godt. Så blev jeg testet for glutenintolerance, men havde ingen udslag. Jeg fik det dog dårligt hver gang, jeg spiste det, så det holdt jeg hurtigt helt op med. Og alligevel var det som om, mine maveproblemer kun blev værre, som årene gik. Det har givet mig et utrolig dysfunktionelt forhold til mad, fordi logikken har været, at ’jeg højst sandsynligt ville få ondt i maven efter at have spist’. Og jeg elsker ellers al mad!

  Efter min mor havde presset på i lidt tid, fordi jeg så tit lå syg med maven, gik jeg endelig til lægen, som sendte mig videre til en mavetarmlæge. Jeg havde flere symptomer/udslag på dysfunktionalitet, men behandlingen virkede ikke, så jeg fik kastet ’irritabel tyktarm’ diagnosen på mig. Jeg prøvede at overholde low fodmap diæten (diæt til mennesker med irritabel tyktarm) fuldstændig i seks uger for nogle måneder siden efter anbefaling fra min speciallæge, og jeg har bestemt fået det bedre. Mit problem er, at denne diæt udelukker rigtig, rigtig (!) mange fødevarer/fødevaregrupper, hvilket går rigtig meget ud over mit socialliv, fordi jeg ikke rigtig kan spise ude. Jeg kunne rigtig godt bruge noget hjælp til, hvordan jeg forsøger mig med at indlemme nogle af disse fødevarer i min kost igen (jeg bør kunne tåle dem i et vist omfang). Ligeledes er min kost efterhånden blevet så ensidig grundet de mange restriktioner, at jeg er i tvivl om, jeg får alle de vitaminer og mineraler, jeg har brug for.

  Det ville være en ubeskrivelig stor gave at få hjælp til alt dette. Tænk, hvis jeg med Gittes hjælp kunne få en tættere-på-normal hverdag igen, når det kommer til mad. Nøj, hvor jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Hvis man kan, vil jeg gerne vinde det til en rigtig god veninde! Hun har været på mange forskellige kure uden at opnå det vægttab, hun gerne vil nå. De sidste par måneder har hun tabt en del kilo ved hårdt arbejde, og det ville være så fedt at kunne hjælpe hende med at nå i mål! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er så fandens træt af at veje de 10-12 kg for meget.. I foråret var jeg fem kg fra min ideal vægt, men så røg det stille på igen efter 6 uger i USA, studie start og en ny hverdag med mindre bevægelse. Jeg tror min krop er skrup forvirret, fordi mit ungdomsliv i virkeligheden har været en on/off vægttabsrejse de sidste 7-8 år. Jeg er nok ret atypisk, idet jeg faktisk studerer ernæring og sundhed. Jeg spiser sundt, træner også og går op i at min krop får noget den kan bruge, jeg spiser bare for meget ind imellem, og det irritere mig grænseløst, at jeg ikke bare får smidt de kilo. I og med jeg konstant befinder mig i en sundhedsverden, er det også bare blevet lidt et tabu, nu jeg har den viden jeg har. Men jeg ER bare lidt for glad for mad, og har bare brug for, at have en med på sidelinjen under et vægttab. Det var også sådan det lykkedes sidst. Derfor håber jeg VIRKELIG jeg vinder, og kan kigge tilbage på det i fremtiden, som en erfaring til at hjælpe andre, og ikke et nederlag. Hvem kan hjælpe andre, hvis hun ikke kan hjælpe sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Hej
  Jeg er en pige på 18 år. Jeg har trænet hele mit liv, men fordi jeg var født med en hjertefejl er jeg først begyndt at få noget ud af min træning for 3 år siden, da min fejl blev opdaget og jeg blev opreret. Jeg begyndte efterfølgende på styrketræning og har elsket det siden. Det skal ikke lyde som en klagesang for det er det ikke. Jeg er sgu glad nok for det hele. Jeg kunne bare rigtig godt tænke mig at vinde et forløb med Gitte, da jeg ærligt talt godt kan lide store numser og jeg ville rigtig gerne have mig sådan en 😉 Jeg kunne godt tænke mig, at komme igang med er nyt projekt og så har jeg brug for en udfordring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har altid gået op i sundhed, spist fornuftigt og dyrket masser af sport. Alligevel har jeg de sidste otte år døjet med mave og tarm problemer.
  Efter mange undersøgelser og pillekure må jeg indse, at det eneste der hjælper er at spise lidt og let.
  Jeg kan virkelig godt bruge en kickstart hos Gitte og få hjælp til kosten og vinde motivationen tilbage til at være sund, energifyld og positiv på livett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv hassert

  Kan man forestille sig en bedre start på 2015 end professionel vejledning? Nope. Jeg ville elske at få nogle tricks til ‘optimal’ kost og træning, som passer til netop mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fed konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg kunne tænke mig at få nogle gode råd til, hvordan jeg styrer mit madindtag. Det er ikke fordi, jeg lever usundt eller overspiser, men nogle gange kan jeg bare ikke stoppe – og det er værst om aftenen!

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Marie Boelt

  Hold da op, det er da en gave, der vil noget. Jeg vil virkelig gerne vinde den, da jeg tidligere har gået en kort periode hos Gitte pga. træthed, ubalance i kroppen med for meget væske i benene og meget uren hud. På det tidspunkt var jeg i praktik i København og jeg dyrkede derfor ikke meget transportmotion, men begyndte til gengæld at gå i fitteren efter hende hjælp, da min energi kom tilbage med den rette kost. Nu er i så begyndt at være i praktik i Glostrup, hvor jeg cykler til og fra hver dag = 30 km, og hvor vi på arbejde har gode træningsfaciliteter, og mit liv har derfor ændret sig meget. Jeg kan nu mærke, at nogle af min symptomer fra tidligere er begyndt at vende tilbage, og jeg har om nogen anden brug for at få endevendt min kost igen i forhold til mit nye energiniveau. Jeg har virkelig gode erfaringer med Gittes vejledning, og hun er jo virkelig dygtig, inspirerende og motiverende – uden en løftet pegefinger. Jeg håber virkelig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Nielsen

  Jeg er mor til tvillinger og har tit overvejet at få hjælp til en god balance med mad og træning. Min krop har brug for meget energi pga. ungerne, men samtidig vil jeg også gerne undgå at ligne en udslidt, russisk vaskekone inden jeg fylder 40. Jubelhjerter til alle hvis jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilken gave! Jeg ser muligheden for at blive klogere på fødevarer der kan slå min inflammation i slimhinderne ned samt blive klogere på mad der kan gøre mig glad og stærkere! Jeg ønsker mig simpelthen så meget denne mulighed! Jeg krydser alt hvad jeg kan fra nu af og til d. 23 december. Knuckles, Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Uhhh det er faktisk lidt grænseoverskridende, at indrømme, at man har brug for hjælp/støtte til at få styr på sin kost og sin krop..

  Men hvo intet vover – intet vinder, ikke sandt? Og hvis jeg bliver ved med at gøre som jeg altid har gjort, vil jeg opnå det samme (eller mangel på samme), som jeg altid har gjort.

  Så here goes:
  Jeg er en lidt-for-tyk og lidt-for-doven kvinde med lidt-for-dårlige-vaner.
  Det resulterer i energiforladthed, manglende overskud, dårlig søvn (you know the…).
  Og det harmonerer dårligt med fuldtidsjob, børn og en hverdag der skal hænge sammen!

  DERFOR drømmer jeg om en kick-start med hjælp fra Gitte, så jeg kan lære at tage kontrol over – og ansvar for – min egen sundhed. I sure need it…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har set Gittes navn dukke op et par gange i blogland og hørt rigtig godt om de resultater, hun har hjulpet både dig og andre til at opnå. Det ville være helt fantastisk, om hun måske kunne hjælpe mig også! Jeg føler ikke, at mit forhold til mad er særlig balanceret i øjeblikket, og jeg har især brug for hjælp til at tackle min trøste/stress-spisning og afhængighed af sødemiddel (det virker åndssvagt, men jeg kan bare ikke kvitte det stads!)
  Krydsede fingre herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Du har helt ret, det er noget jeg rigtig gerne vil vinde! Jeg har siden sommer 2012 tabt ca.18 kg, men det sidste halve år har det stået stille. Det kunne være så rart at få hjælp til at lave et helt konkret program for træning og også gerne for mad, jeg er så dårlig til at modstå chokolade og andre søde sager, så det bliver spist liidt for tit. Derudover har jeg lige gennemgået en kæbeoperation, som betyder 5 uger kun med tyggefri mad og uden motion, så det ville være så fedt med professionel hjælp til at komme igang igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • METTE

  Øv, jeg har ikke mulighed for at have instagram da jeg endnu ikke har fået købt mig sårn’ smartphone 🙁 Træls at lignende konkurrencer er så ekskluderende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du kan sagtens have instagram uden en smartphone 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Terese

  Wauw! Det vil jeg gerne vinde:) har længe fulgt Gitte både på Instagram og på nettet og synes hun er en kæmpe inspiration. Jeg vil gerne vinde for at få bedre styr på mine måltider, da jeg træner meget og ønsker at optimere min kost i forhold til min træning. Dertil kunne det være dejligt, at sænke fedtprocenten en smule og få mere energi og overskud i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K.

  Ork, det ville være årets bedste julegave! Jeg har de seneste 3-4 år kæmpet en fysisk og mental kamp for at tabe mig og finde den famøse balance mellem fanatisme og afslappethed. Balancen er endnu ikke fundet, men jeg tror, at Gitte kunne hjælpe mig på rette vej. #fingerscrossed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Køhler

  Sikke en fed præmie! Jeg mangler motivation til at komme igang med træningen igen – det er gået helt i stå for mit vedkommende. Førhen nød jeg virkelig at komme afsted til træning og så det som mit frirum – så kom travlheden på arbejde, og alle andre ‘dårlige’ undskyldninger. Et sådan forløb kunne helt sikkert sætte skub i det hele igen, og være med til at motivere mig til træning og komme til at tænke på det som mit frirum igen og bruge det til at ‘tømme hovedet’ og ikke mindst nå mit mål med kroppen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  FED PRÆMIE! jeg har meget brug for lidt hjælp… har mange maveproblemer, så kost vejledning ville være en stor hjælp. Derudover er det vigtig jeg træner grundet angst og depression men kan ikke finde motivationen…..men det er jeg sikker på Gitte kan hjælpe mig med at få så min livskvalitet øges!!! jeg krydser fingre! vil så gerne have det bedre…:-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Rafn

  Hej Mathilde.

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde 4 konsultationer. Jeg har siden folkeskolen gerne ville tabe mig, men jeg når aldrig særlig langt, da jeg ofte ender med at tage det hele på. Motion er intet problem, fordi det elsker jeg og træner også ofte 3 – 6 gange om ugen, hvor jeg skifter mellem styrketræning og løb.
  Dog er mit problem, at jeg simpelthen er fantasiløs, når det kommer til kost. Jeg har meget svært ved at finde ud af, hvad jeg skal tage & spise, når jeg kommer hjem fra bl.a. skole, og det ender ofte med, at jeg intet tager, hvilket selvfølgelig heller ikke er sundt.

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få lidt flere råd omkring bl.a. snacks / mellemmåltider samt hvad man kan spise til aftensmad.

  Jeg følger godt nok en masse dejlige fitnessbloggere, som din egen, men nogle gange benyttes der ingredienser, som jeg synes er lidt for dyre, og derfor søger jeg virkelig inspiration til sundt mad ud fra almindelige hverdags ingredienser.

  Foruden dette må jeg nok også indrømme, at jeg måske er en del kræsen, når det kommer til grønsager, og derfor holder jeg mig mest til det mest traditionelle som agurker, tomater & gulerødder, men det bliver simpelthen bare kedeligt i længden.

  Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne få disse konsultationer, så jeg måske kan blive klogere på, hvad det egentlig er, som jeg propper i kroppen. Selvom jeg træner meget, så står vægten nemlig stille, og det er trods alt pga. kosten.

  Så denne præmie ville jeg klart benytte til vægttab, fordi jeg altid gerne har villet bruge en mindre størrelse, så man bl.a. kan få noget pænere tøj, og derudover så håber jeg inderligt på at et vægttab kan være med til at øge min selvtillid, som for øjeblikket er meget lav.

  Elsk dig selv, siger man – men det er altså ikke altid nemt, når man ikke er tilfreds med ens udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maria

  Fordi jeg på 14. år døjer med en træls hovedpine, nok skyldes min kost. Synes det er en jungle at finde ud af hvad man skal spise og ikke mindst holde sig fra, så kunne virkelig godt bruge et råd eller to fra Gitte til at komme på rette spor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg bruger SÅ meget tid og energi på at have gener (oppustethed, luftafgang, koliksmerter, forstoppelse). Jeg prøver at leve efter principperne i “low-fodmap-diæten”, men jeg har alligevel gener fra tid til anden og kan slet ikke finde hoved og hale i, hvad min krop (læs: mit tarmsystem) kan “tåle” og hvad den/det ikke kan. Det ville være SÅ dejligt med hjælp fra en kompetent vejleder (som Gitte lyder til at være!) til at få styr på dét her, så jeg kan slippe for at bruge al den energi på at have de her gener..
  Så krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg har haft et år med en masse op og nedture, men her de sidste par måneder, hvor det virkelig har været slemt. Mit helbred har virkelig været på en prøve i år, hvor det ene problem kom efter det andet osv. Det har ikke hjulpet specielt meget på mit studie, hvor det har resulteret i at jeg har været stresset og i sidste ende ingen motivation haft. Nu hvor jeg er begyndt at få det bedre igen, og jeg vil gerne give mit nuværende umotiverede jeg et ordenligt los bag i, og starte på en frisk på en god måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Skøn præmiie. Jeg vil super gerne vinde fordi, jeg har meget svært ved at tabe 15 kg overvægt. Jeg har haft stress , og kiloene har meget svært ved at slippe. Forståelse for kroppens hormoner og en plan : ) tror jeg kan være en kæmpe hjælp : ) Glædelig jul ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  En bedre julegave kunne jeg ikke drømme om. Jeg har længe haft et meget anstrengt forhold til mad, der for et år siden resulterede i en spiseforstyrelse. Jeg tabte 17 kg, og jeg har nu taget det hele på igen, hvilket betyder at jeg nu er mere eller mindre rask. Jeg har siden da fokuseret meget på styrketræning, og jeg kan mærke at jeg bliver stærkere uge for uge. Dog kunne jeg virkelig godt bruge hjælp med kostdelen, så min fedtprocent kan komme lidt ned og de skønne muskler får mulighed for at ses 😉 Efter min spiseforstyrrelse ved jeg næsten ikke, hvad der er normalt at spise, og hvad man bør spise. Jeg har en bred viden i forhold til træning og kost, men at overføre den viden til sig selv og sammensætte det rigtigt, synes jeg, kan være svært. Jeg vil blive virkelig glad, hvis jeg kan få hjælp af Gitte! God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Jeg er fyldt 30 og kan mærke, at det sætter sig lidt anderledes end tidligere – så har rigtig meget brug for et skub bagi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde sådan en præmie! 🙂 Jeg døjer med meget dårlig hud og træthed mv. for tiden. Det tynger mig meget. Det er helt sikkert grundet en forkert/dårlig livsstil. Jeg kunne virkelig godt bruge nogle gode råd (bedre end alle dem man får i damebladene) til at komme på rette vej 🙂

  PS. Tror Gitte har skiftet navn på Instagram – fandt hende vidst under gittehoej.nutrition kan det passe? 🙂 Håber jeg følger den rette og kan deltage i konkurrencen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaaberbøl

  Sikke en præmie! 😮
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da det ville være den bedste julegave at få, når en SU ikke rækker ligeså langt som man gerne vil have den til. 🙂 Og perfekt start på det nye og forhåbentlig endnu sundere år.
  Du er for sej Matile – læser tit din blog!
  Glædelig jul og godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura R

  Det ville da være en virkelig dejlig julegave. Jeg spiser meget plante baseret (dog ikke vegetarisk), og kan nogle gange havde lidt svært ved at holde et stabilt blodsukker eller blive rigtig mæt uden at spise store mængden, som efterfølgende gør mig ret oppustet. Det kunne være rigtig lækkert med lidt hjælp i den retning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Stort set hele mit liv har jeg levet en relativt sund livsstil, men de sidste par år har jeg haft ekstra pres på fra flere sider. Dette er kommet til udtryk ved, at jeg føler mig “ude af balance” både ift. kost og motion – og jeg har brug for hjælp til at finde ind på det rette spor igen!! Med Gittes hjælp er jeg sikker på, at dette kan lade sig gøre, så jeg kan få mere af min glæde ved mig selv igen – noget som jeg tror er vigtigt her i livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosita

  Som flere andre har jeg også fulgt Gitte på Instagram over længere tid!
  Jeg har været inde hos hendes praktikant i januar 2014, da det var en mere SU venlig pris, til en omgang fedtprocentmåling og kostvejledningssamtale – som var super godt, dejlig behandling!
  Som så mange andre, der garanteret fortjener præmien som en ekstra julegave, er jeg gået fuldstændig i stå med min ønske livsstil! Jeg bliver aldrig en åleslank pige, men har med tiden fundet ud af, at det at være sund indeni betyder mere for mig, end hvordan jeg nu lige ser ud (med eller uden fedt uheldige steder)!
  Med Gittes hjælp håber jeg på at få kickstartet den sunde livsstil og få et ordenligt skud motivation!
  // God Jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har længe fulgt Gitte på Instagram, og jeg elsker det. Nå, men jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg bare bliver ved med, at tage på. Hvis jeg taber et par kg, så tager jeg dem på med det samme igen, jeg kan simpelthen ikke hole vægten nede. Hvis jeg havde nogle retningslinjer, at gå efter eller en kostplan ville det hjælpe enormt meget, og jeg tror det ville være nemmere for mig, at holde mig fra alt det jeg ikke burde spise. Jeg bliver desværre mere og mere deprimeret, og jeg er helt holdt op med at gå i byen, til fester osv (På trods af at jeg er ung). Jeg takker nej til en masse arrangementer, da jeg aldrig kan finde noget pænt tøj, som jeg føler jeg kan tillade mig at gå ud i. Jeg er også træt hele tiden, og jeg har intet overskud. Jeg plejede at være en glad pige som altid hjalp andre, og fik altid afvide at jeg altid smilede, men nu bliver jeg nemt irriteret, og det gør at jeg tit skælder ud på mine nærmeste :(. Jeg vil rigtig, rigtig få styr på min kost så jeg kan blive glad igen, og få overskud til at træne osv. P.s. virkelig fed blog du har, jeg elsker at læse den! Du er anderledes og det er fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil gerne vinde, da jeg mangler struktur og motivation i min tilgang til kost og træning. Jeg trænger hverken til at tabe eller øge min vægt, men jeg vil gerne kunne se større fremskridt end jeg gør og har gjort hidtil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit Jürgens

  Det skulle slet ikke gøre mig noget med sådan en lækker ekstra julegave.
  Jeg har i over et halvt år trænet 3-4 gange om ugen, spist paleo, spist uden gluten, været på en lynkur osv: det eneste der skete var at jeg tog på.
  Nu har jeg lige været ude at rejse i 3 måneder, hvor jeg hverken trænede eller spiste ordentligt; så tabte jeg mig 3 kilo.
  Så jeg ved simpelthen ikke hvornår jeg gør noget rigtigt og hvornår det er forkert.
  Desuden har jeg absolut ingen motivation efter jeg er kommet hjem (for over 1 måned siden) hverken til træning eller til at spise ordentligt.

  God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sørensen

  Jeg kæmper ikke blot med min vægt men mest af alt med mit selvvær.. Jeg vil rigtig gerne have min selvtillid igen, så jeg føler mig som en køn pige, som jeg får at vide at min kæreste jeg er. Men hjælp med hvilke øvelser man skal lave ville værete rart, da jeg ikke ved det, eller hvordan de skal laves. Maden er et stort problem, da motivation og ideerne mangler. Finder man noget på nettet er det oftest fisk, og det er bare ikke mig.. SÅ kunne være virkelig fedt at vinde. Hvis det kan lade sig gøre fra Nordjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super fed præmie. Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg i den grad har brug for et skub i den rigtige retning samt motivation. I foråret var jeg tilknyttet en personlig træner, men undervejs mistede jeg fuldstændig motivationen. Der var for mange ‘regler’ og for få ‘muligheder’ i forhold til kost, så selvom man virkelig kunne se resultater, så faldt jeg tilbage i mine gamle vaner, som bestemt ikke har gjort noget godt for min krop og hud. Jeg har planer om, at løbe halvmarathon til juni så nogle redskaber i forhold til, hvordan jeg kost og træningsmæssigt skal forholde mig til dette, har jeg brug for noget vejledning om. Kan ikke helt finde ud af, om jeg udelukkende skal løbe træne eller kombinere det med styrketræning. For min umiddelbare tanke er, at jeg ikke skal få for mange muskler, da jeg så har flere kilo at bære rundt på, men da jeg aldrig har prøvet det før, er jeg på bar bund og kunne godt bruge noget hjælp her. Men først og fremmest har jeg brug for noget motivation til min kost, så jeg kan få et skub i den rigtige retning og få nogle gode vaner, som jeg kan fortsætte med efter forløbet uden at køre surt i det. Så krydser fingre for, at der i år vil være en ekstra julegave til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Nielsen

  Sikke en præmie. Noget jeg i langt tid har gået og ønsket mig, men hvor motivationen har manglet. I dag er jeg 21 år gammel. For ca 3 år siden, tabte jeg 25 kg på meget kort tid. Det vil sige ca 4 måneder, hvor jeg i den første måned tabte 8 kg. Det gik stærkt. Så stærkt, at det var svært for mig at bevare min muskelmasse, og til at opdage hvor hurtigt min krop forandrede sig. Dengang mistede jeg også en masse fedt i mine bryster, som fik dem til at hænge, og være en forhindring når jeg var aktiv. Jeg fik tilladelse af staten, til at få en brystreduktion, da deres store vægt, gik ud over min nakke og ryg. Nok det bedste jeg har gjort i mit liv – selvfølgelig efter mit vægttab. Jeg er ovenud lykkelig for min beslutning om at ændre min livsstil dengang, men er ked af nu, at miste min styrke. Jeg går ca 2 gange i fitness hver uge, men min styrke kommer ikke igen. Jeg er bange for at jeg ikke er effektiv nok, eller jeg spiser forkert. Jeg mangler en guide som kan fortælle mig hvad der er rigtigt for MIN krop og hvad JEG skal gøre. En vejledning som er skrevet til mig, og ikke til alle andre. Jeg ved at Gitte vil kunne hjælpe mig, og guide mig til at kunne have en sund livsstil resten af mit liv.

  JEG HÅBER MEGET!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  At vinde 4 konsultationer ved en, der er så dygtig som Gitte, ville betyde mere end ord kan beskrive. Jeg har altid været den lille tykke pige, som ikke har følt sig flot og altid har kigget væk, når jeg har passeret et spejl. Jeg er kommet et langt stykke, men sidder nu fast og ved ikke hvordan jeg skal komme helt i mål. Jeg vil gerne være stærk og fit, og ikke mindst bare føle mig godt tilpas i min egen krop for en gangs skyld. Jeg har brug for hjælp til at få afbalanceret min kost, og fif til hvordan jeg undgå at spise ting som jeg ikke har brug for. Derudover har jeg, ligesom Mathilde, problemer med min hud som går mig meget på. Jeg ville elske at få Gittes hjælp, så jeg en gang for alle kunne finde en god balance og dermed en stabil vægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Skov

  Jeg har altid være meget aktiv med håndbold på højt niveau. Men efter nogle skader har jeg svært ved at finde motivationen igen, da håndbold desværre er blevet udelukket!
  Så jeg vil meget gerne vinde så Gitte kan hjælpe mig med at give mig værktøjer til at komme tilbage til mit aktive og sunde liv igen. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Skøn konkurrence. Gitte virker bare møghamrende dygtig!

  Som atletudøver i løb kunne jeg godt bruge råd og vejledning til, hvordan jeg bliver ved med at præstere – evt. hvordan jeg kan blive endnu bedre!! Hvilket jeg ved, at netop Gitte er den rette til. Kost betyder virkelig meget, og med den rette kost kunne det være så spændende at se, hvor der kunne føre mig hen! Bonus er jo, at Gitte selv er gammel eliteløber, så vidt jeg kan se. 😀

  God jul til jer begge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Jeg skal giftes til Juli og har lovet min kommende kone at jeg kommer til at stå knivskarp til brylluppet. Dét kunne jeg vildt godt bruge lidt hjælp til, så det ville være amazing med Gitte’s vejledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Bjerring Larsen

  Har styr på motionen, men har virkelig brug for hjælp til kosten. Desuden har jeg ret uren hud og det går mig meget på. Ville elske at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er virkelig en god præmie. Efter at have været gravid og derefter ammet i et år, kunne jeg virkelig godt bruge at komme i form igen, både mentalt og fysisk. Jeg tror Gitte er præcis
  personen, der kan hjælpe mig med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Årh en fantastisk præmie! Jeg ønsker at vinde fordi jeg de sidste par år været hårdt presset hvilket har resulteret i en stor vægtøgning. Jeg fødte for to år siden tvillinger hvoraf den ene fik en hjerneskade ved fødslen. Både min mand og jeg har været slemme til at bruge mad til at bearbejde en masse svære følelser med og vi trænger begge til en håndsrækning så vi kan finde tilbage på det spor hvor vi begge rigtig meget ønsker at komme hen på igen. Jeg har i lang tid fulgt Gitte på Instagram og hendes blog og har et stort ønske om at komme under hendes vinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Har fulgt Gitte længe på IG, og er vild med hendes oplæg. Jeg ønsker virkelig at komme ned i fedtprocent, men har fået hoved for muren efter jeg er kommer SU. Synes at det er svært, at få det hele til at hænge sammen, med en stresset hverdag, og at købe sig til sådan nogle konsultationer, er der desværre lange udsigter efter på SU. Jeg krydser fingre herfra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold da op en fantastisk gave man kan vinde.
  Jeg vil så gerne lave om på min livsstil og tabe mig, det er super vigtigt for mig da jeg har to kroniske sygdomme, den første er kronisk bihulebetændelse og den anden hedder HMS( hypermobilitetsymdrom) som er en kronisk smertetilstand som kan blive afhjælpet en del med vægttab og kost ændring.
  Jeg ønsker at ændre helt på min livstil men ved ikke selv hvor jeg skal starte.
  Tusind tak for denne fantastiske blog, den giver en fantastisk motivation, har tabt 5 kg siden august og har brugt blogen en del. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Super konkurrence Matilde! Har godt kunne tænke mig at få den råd og vejledning om min kost, som jeg har brug for i forhold til alt den motion, som jeg dyrker, men synes bare ikke økonomien har rakt til det. Jeg er en pige på 18 år, som løber en del konkurrenceløb. Jeg har løbet ca. 20 halvmarathon og 2 marathon (1t og 25min på halvmarathon og 3t og 15m på marathon) og er for nyligt blevet kontaktet af lands- og talenttræneren. Derudover styrketræner jeg en del og går til spinning et par gange om ugen. Jeg synes dog at det er svært selv at skulle sammensætte min kost, da jeg ikke har det vilde begreb på det, hvilket resulterer i, at jeg tit ikke får nok mad / eller spiser forkert og usundt. Synes det er svært at finde en balance, og jeg føler mig tit træt og uoplagt.. Et samarbejde med Gitte ville være guld værd for mig, så jeg kan få styr på min balance med kost og træning og komme på rette spor :-)).
  Og hey! Tak for en fed blog! Keep up the good work! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Scherer

  Fordi jeg trænger til en hjælpende hånd omkring min kost, jeg trænger til et spark i måsen, for at komme videre. Og måske kan et af mine mål på min livs liste blive nået, hvis der ryger nogle kilo. Mit mål er at kunne løbe et halvmarathon en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trane

  Sikke en lækker præmie 🙂
  Jeg vil rigtig gerne vinde nogle konsultationer hos Gitte, da jeg ønsker at komme mit sukkermonster til livs 🙂
  Jeg vil gerne have råd og vejledning til, hvordan jeg bedst forbereder og giver min krop det den har brug for, til den graviditet min kæreste og jeg har i tankerne 🙂
  Håber på at høre fra dig d.23 – tidlig julegave juhuu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Den vil jeg virkelig gerne vinde. For 15 år siden vejede jeg for meget, efter jeg tabte mig har jeg været bange for at tage på igen. Numer jeg begyndt at styrketræne -> jeg SKAL tage på, men det er svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 5000 af de lange!