#Bloggerliv julekalender

Mangler du de sidste julegaver? Smut over broen!

 broen23I starten af december var min mor og jeg en tur over Øresund – det kan du læse mere om her. Vi havde en skøn tur med en masse vin og pigehygge. Det var virkelig tiltrængt. Udover vin og mad elsker min mor og jeg også at shoppe og købe ting. Det var oplagt at købe nogle julegaver og det er bare billigere i Sverige. Vi kørte på vejen hjem forbi Emporia som ligger i Malmö, lige efter broen – et enormt center som min mor og jeg ikke havde chancen for at komme igennem – men vi fik dog shoppet lidt alligevel. Emporia har rigtig meget sportstøj (Adidas, Nike, Casall) til en langt bedre pris end i Danmark. Jeg købte f.eks. disse tights til 290 kroner – i Danmark har jeg set dem til 450 kroner. Det kan sku’ godt betale sig! Især hvis man, som jeg, er vild med at købe træningstøj.

PicMonkey Collage

Det er generelt billigere i Sverige og så er det også rart at se noget andet for engang skyld. Af butikker som er værd at besøge i Emporia kan jeg nævne: Zara (!), H&M (kæmpe!), Stadium, Sephora, Gina Tricot og en masse helsebutikker. Der er langt flere alternativer for vegetarer i Sverige som har virkelig mange kød erstatninger. Jeg kender en del vegetarer som tager til Sverige for at købe stort ind – og det kan jeg godt forstå. Sverige har også et hav af plantemælk. Jeg købte hasselnøddemælk, cashewmælk og quinoamælk med kakao. Dét har jeg endnu ikke set i Danmark. Hvis du slår dig sammen med nogle veninder og laver en tur ud af det, så er det ikke dyrt at tage over broen. Læs mere om Club Øresundsbroen her! Måske også en mulighed til januar udsalget? :)

emporia

Det tager cirka 30 minutter at komme fra indre by til Malmö og du hvis du melder dig ind her modtager du hver uge et nyhedsbrev med gode tilbud, rabatter og invitationer. Hvis du og dine veninder slår jer sammen koster det ikke meget at komme over broen og så kan I lave en tur ud af det.

En anden grund til at tage til Sverige er deres billige godis (slik) som findes i alle afskygninger! Hvis du kommer til Emporia vil jeg anbefale denne café som serverer fairtrade kaffe, lækker chokolade mousse kage og som virkelig er en hyggelig og gennemført café!

Næste gang jeg skal over broen vil jeg gerne kigge nærmere på gågaderne i Malmö – så en tur i påsken hvor vejret forhåbentlig er bedre og varmere vil være perfekt! Men mon ikke jeg også smutter en tur derover til januar udsalget ;)

Sponsoreret indlæg. 

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Bloggerliv julekalender