Det skal jeg blive meget bedre til

Sponsoreret video: En intelligent tandbørste

En intelligent tandbørste – den havde jeg sku’ alligevel ikke set komme. Men ikke destomindre er den her! Den elektriske tandbørste som sammen med din smartphone kan fortælle dig alt om din tandbørstning og dine tænder! F.eks. hvis du børste dine tænder for hårdt, i for kort tid eller mangler nogle steder helt bagerst.

Via bluetooth (høhø) snakker tandbørsten og din telefon sammen og du kan med det samme få feedback på det du laver – derudover kan du få diagrammer og statistikker over din tandbørstning. Din tandlæge kan sågar lave et program for din tandbørstning som du herefter kan følge via din smartphone. Det må være julegaven til din kæreste som måske kun ønsker sig sokker og underbukser ;) Jeg har altid været glad for elektriske tandbørste – dovenskab længe leve. Og en tandbørste som jeg kan bruge samtidig med at jeg bruger min telefon! Det er jo nærmest perfektion!
Sponsoreret af Oral-B.

2 kommentarer

 • Alma

  Hej Matilde! Jeg er glad for at læse med på din blog, og jeg synes, at du er et smukt menneske og friskt pust i blogland. Men jeg er ked af at se alle de sponsorerede indlæg. Jeg savner alt det, du er så god til! At være ærlig, sjov og (selv)ironisk.

  Jeg håber, du tænker over, hvad spons gør ved din blog, og hvordan det når dine læsere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Alma, tak for din kommentar. Jeg kan godt forstå hvad du skriver – og jeg er da ked af at du ikke kan lide de sponsorerede indlæg. Det hænger sådan sammen at jeg bruger mange timer på min blog hver uge – for at kunne gøre det er det vigtigt at jeg også kan tjene en smule på det – derfor er der fra tid til anden sponsorerede indlæg på min blog. Nogle gange flere end andre. Jeg håber du forstår og stadig har lyst til at læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal jeg blive meget bedre til