Efter aftensmaden

Vind 3000 kroner // Downtown

downtown plus

Du kender sikkert Downtown – et rigtig godt sted at finde gode tilbud på nettet. Jeg har kendt til konceptet og benyttet mig af tilbuddene i lang tid – nu lancerer Downtown nu Downtown Plus som er en side med samme koncept som Downtown, men hvor der er skruet lidt ekstra op for de gode rabatter – op til 50% på boligtekstiler og tøj. Tilbuddene gælder kun i én uge af gangen og kun i et begrænset antal – man skal derfor slå hurtigt til, hvis man finder noget man ikke kan leve uden. Jeg har lige klikket den her hjem!

Tilmelder du dig Downtowns nyhedsbrev lige her, kan du vinde 3000 kroner til shopping på Downtown Plus! Oveni hatten får du sendt gode tilbud til din mail! Win-win!

Læs konkurrencebetingelserne her.

Sponsoreret indlæg. 

2 kommentarer

  • Emma

    Hej Matilde
    Jeg håber virkelig ikke du tror jeg siger dette i ond tro.

    Men hold op hvor er det ærgerligt, at der er SÅ mange sponsorerede indlæg for tiden. Jeg synes virkelig at bloggen er ved at miste sin gnist, og jeg kan mærke at jeg selv falder fra snart. En følger fra eller til gør selvfølgelig ikke noget, men jeg kunne godt forestille mig (og det har jeg også set i kommentarfeltet) at jeg ikke er den eneste, der synes det er ærgerligt med SÅ mange sponsorerede indlæg..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter aftensmaden