December is here: also known as the month of eating

VIND 5000 af de lange!

DSC_0005 DSC_0003 DSC_0001

Det er jo jul – derfor skal i have mulighed for at vinde 5000 kroner som du frit kan spendere i Netto! Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet her! Så er du med i lodtrækningen om at vinde 5000 kroner ;) Det ville lune godt her i december hvor pengene fosser ud af kassen (sådan er det i hvert fald hos mig!).

Hvis jeg vandt 5000 kroner til Netto ville jeg straks købe nødder ind til flere år. Jeg ville købe grøntsager, stearinlys, køkkenrulle (jeg er altid for nærig og bruger bare almindelig toiletpapir). Jeg ville også kaste en masse frossen frugt og fylde min fryser. Hvad ville du købe?

Skynd dig at deltage og få muligheden for at forsøde din jul med 5000 kroner!

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

 • Louise Sørensen

  Uhh, ikke en tosset ting af vinde 🙂
  Jeg ville helt sikkert som du købe en masse nødder, samt fylde fryseren op med div. grønsager og en masse kød 🙂 OG så har de så ofte så fine pynteting, sådan noget kunne jeg sagtens bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metteline Lykke

  Orv 😀 Jeg ville også købe nødder! Og god, økologisk musli. For hundrede kroner bananer, kokosmælk, helt sikkert skyr og a38 og endnu mere sikkert er det at jeg ville købe mørk chokolade. MASSER af mørk chokolade. Og en enkelt Cola Zero.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt med 5000 i netto!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December is here: also known as the month of eating