Jeg sletter lortet

10% på sundhed!

gitte

 

Fra og med i dag og frem til d.23 januar (midnat) kan du få 10% på alt hos søde Gitte.

Du kan f.eks. få MK olien 10% billigere – læs om min oplevelse med olien her, her og her. Du kan også købe Gittes bøger eller shoppe kokosvand, et udrensningsforløb eller købe et kostforløb med Gitte – som virkelig er pengene værd! Læs om mit forløb her. Har du problemer med at blive gravid kan du købe et genialt fertilitets -kit her.

Du kan også få Gitte’s 7 kostråd helt gratis lige her.

For at få de 10% skal du skrive “helsematilde” når du skal betale til sidst. 

Indlægget er ikke sponsoreret – jeg giver tippet videre fordi jeg er helt pjattet med Gitte og hendes syn på sundhed, som altid er realistisk og jordnært  ♥ Håber I får en dejlig dag, på trods af kulde, sne (!) og det faktum at det er mandag. KYS!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sletter lortet