Gulerodskagen ♥

Det er ikke sort/hvidt!

10885527_334517226739657_1953322202066293711_n

Bare fordi jeg træner mere end gennemsnittet, spiser flere grøntsager end de fleste kaniner, har et velassorteret køkken med mulige og umulige former for helseprodukter og er kendt som Helse Matilde (selv mine veninder kalder mig det) så er det altså ikke lig med at jeg ikke lavet andet. Jeg er stadig en ung kvinde og jeg elsker at have andet tøj på end det som er lavet i elasthan, jeg elsker stadig at drikke mig hønefuld i vin og eksotiske drinks. Omend det ikke sker så tit, så sker det med jævne mellemrum og jeg nyder det når det sker. Der er plads til den slags i mit liv og det værner jeg om.

Selvom jeg generelt gerne vil leve sundt og også efterlever det så gider jeg ikke leve et liv med strikte forbud og krav jeg ikke selv kan leve op til. Jeg elsker mit liv som det er, jeg har valgt det til, men jeg elsker det også fordi der er plads til alt det andet. Som f.eks. drinks, grim dans klokken 4 om morgenen, pomfritter ved Kongens Nytorv på vej hjem og hovedpine dagen efter. Mit liv er i balance og det styrer mig ikke – fordi jeg giver mig selv lov til at flippe ud og leve som var der ingen dag imorgen. Giver du dig selv lov til det engang imellem?

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskagen ♥