Juice it up sister

En delle fra eller til

10926376_10204617024198040_7554410785569398709_n

Skal en delle eller to virkelig have lov til at afgøre hvorvidt du er lykkelig eller ej? Nej – det er nemt at svare på. Men det er svært at efterleve.

Sådan har jeg det i hvert fald. Nogle dage kigger jeg ned af mig selv og tænker: “shit! hvad fanden sker der!”. Andre dage er jeg mere munter og tænker lidt mere positivt om mig selv. Jeg tror det er sådan for alle mennesker – om man så er model og vandrer ned af catwalken. For det handler om noget oppe i hovedet på dig selv. Jeg ville ønske at jeg i én dag, måske bare en time, kunne se mig selv som andre ser mig. Jeg tror det ville overraske mig, hvad folk tænkte om mig. Overraske mig positivt vel at mærke. Det burde være en ret for os alle. Jeg tror det ville booste selvtilliden og selvværdet hos mange!

Jeg lagde for nogle uger siden billedet foroven ud her. Jeg lagde det ud for at vise at jeg er en helt almindelig pige som hverken har sixpack eller som drømmer om det. Jeg er naturlig, jeg er sund, stærk og jeg ser ud som jeg gør – og det vil jeg gerne øve mig på at elske mere end jeg gør lige nu. Derfor lagde jeg billedet ud – for at vise jer at det også er noget som jeg øver mig på, kæmper med, jeg er også bare en helt almindelig pige som har gode og dårlige dage i forhold til mængden af selvtillid.

Hvad tænker du? Skal en delle eller to afgøre om du har en god eller en dårlig dag? Påvirker det din dag? Eller kæmper du for at det ikke skal ødelægge din dag og din selvtillid? Del gerne dine tanker i kommentarfeltet  ♥

OG! Jeg er klar over at det nok mere er hud end deller som jeg har – jeg er klar over at jeg hverken er overvægtigt eller er utrænet – jeg har skrevet det her indlæg med udgangspunkt i mig selv og min verden, men jeg er selvfølgelig klar over at jeg vil se tynd og spinkel ud ved siden af andre kvinder. Men nu er det jo min verden jeg skriver udfra og ikke deres. Når jeg skriver “deller” tænker jeg også det med at synes man har for store lår, for små bryster, for store bryster, for stor røv, for lille røv og alt det andet som vi kan finde på at hade ved vores kroppe. 

deller

18 kommentarer

 • Malene

  Nej, selvfølgelig skal den delle ikke det! Jeg har netop børstet min hud, står med scrub-maske i fjæset og drikker et koldt glas vand, mens jeg læser dit indlæg: og alligevel er jeg sådan lidt halv-down fordi jeg ved at jeg har taget lidt på, og min røv ser stor ud i min kjole.. HOLD NU KÆFT Malene, du gør det jo godt! 🙂 Så det var et godt tidspunkt at støde ind i dit indlæg og huske på, at man lige så godt kan fokusere på alt det der fungerer – og så gør en delle dig altså ikke til et dårligere menneske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Nej tværtimod! 😉 Og husk nu! #mankanikkestolepåenpigemedenlillerøv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Må lige give

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal naturligvis ikke hænge dig i den slags – og det er synd, hvis fascinationen af træning tager helt over!

  Alt med måde 🙂

  Mange hilsner,
  Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kæmper med det hver dag..
  Jeg vejer 47 kg (hvilket jeg jo godt ved er ALT for lidt), men jeg hader mig selv alligevel. Og jeg synes at ALLE kvinder er mega smukke (undervægtige, normalvægtige, overvægtige, trænet, utrænet osv.), jeg synes bare aldrig selv at jeg er smuk. Jeg kan dog have et par minutter hvor jeg elsker alt ved mig selv, men så tager det negative over og ødelægger det hele for mig. Det er også derfor jeg følger dig, du får mig til at kunne lide mig selv en smule mere. Du er virkelig mit idol Matilde; du er så sød og smuk. Du burde være idealet for kvinden i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Søde Allie, dejlig kommentar! Jeg er ked af at du har det så svært og jeg håber at du snart kan se hvor smuk du er – og får det godt og trygt i din egen krop. Prøv at tale til dig selv som du ville tale til en veninde <3 Jeg sender dig varme tanker og mange tak fordi du følger med og for dine meget rørende ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Først og fremmest: Du tager ordene ud af min mund.

  Jeg har selv altid været slank – tyndfed, om man vil. Jeg hadede sport og idræt, da jeg gik i folkeskole til og med 10. klasse (plus det løse). Et par år senere begyndte jeg så småt at løbetræne lidt for hyggens skyld – bare småture. De seneste år er jeg så blevet hooked på styrketræning, og især det seneste halve år, har jeg gjort det mere seriøst (styrketræner 6 dage i ugen), og er nu for nylig begyndt at strukturere det mere, og være mere målrettet. Min krop er blevet langt pænere, stærkere, og mere velproportioneret at se på nu, men jeg ser stadigvæk de samme deller (fejl og mangler), som jeg altid har set: Lidt for meget fedt på maven, lårene og røven, for små bryster, skæve knæ og så videre. Men det jeg hører fra andre er “toptrimmet”, “vild mave”, “god røv”, “stærk” osv – jeg får kun komplimenter, men fejer dem selv af vejen ved at påpege de mindre pæne ting ved mig selv.
  Her de seneste par måneder har jeg dog pludselig fået det meget bedre med mig selv. Jeg hviler i mig selv, og jeg har accepteret, at jeg faktisk ser godt ud. Ja, jeg har nemlig opnået et punkt, hvor jeg godt selv tør sige “Jeg er sguda lækker!” – men samtidig accepterer jeg også, at jeg stadigvæk synes, at jeg har meget at forbedre. Jeg accepterer den lille delle på maven, de lidt for blævrende lår (som dog rummer muller, der vil noget!) og de lidt for små bryster, for dellerne skal ikke bringe mig ned til et lavpunkt, men nærmere være en motivationsfaktor i samspil med de muskler, som løbende bliver større og tydeligere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hold kæft en fed kommentar! Mange tak for den! Og hvor er jeg glad for at du kunne bruge mit indlæg til noget. Vi bliver nok aldrig helt tilfredse – det er nok kvindens (og måske også mandens) lod her i livet. Men det lyder som om du er godt på vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kan se mig selv i det, du skriver. Selvom jeg godt kan se, at jeg er en smuk, sund kvinde, har jeg dage, hvor den der mavedelle overskygger alt det positive. Der er også dage, hvor jeg bare tænker: Kæft, hvor er jeg dog bare dejlig at se på!”. Jeg elsker de dage!
  Når selvtilliden ikke er i top, prøver jeg som regel at gøre det som giver mig en god følelse i kroppen.Såsom at spise sundt, træne eller tage mig et langt, velplejende bad. For de negative skal ikke vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Lige præcis!! Hvor er jeg glad for at du øver dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn, dejlig og stærk ud Matilde!

  Og jeg har aldrig været fan af den med “tænk på dem større end dig, du må ikke brokke dig” tanke. Vi er alle os selv og har derfor (sjovt nok) tanker relateret til vores egne kroppe som ikke har det store at gøre med vores form relativt til andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per nielsen

  Hvordan fanden kan man være stolt af at være fed…. Spis rigtigt træn hårdt og se at komme i form.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Hold da op en malplaceret kommentar? Hop i træningstøjet – løft nogle tunge vægte, løb en tur eller lignende – det er det mange af vi andre gør, når vi har brug for at komme af med trættende frustrationer – som vi godt ved ikke tjener noget formål – eller læs indlægget og følg Mathildes blog – hun giver så god inspiration til en sund, velafbalanceret hverdag med god karma – lige til at komme i virklig godt humør af! 🙂 –

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Amanda – TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt og ærligt post. Det er simpelthen så trist, at medierne og samfundet har fået vores lykke til at afhænge så meget af vores udseende – og i dette tilfælde vægt. En delle er trods alt bare en helle – og er slet ikke med til at definere din skønhed eller hvordan du er som person. Virkeligt en tankegang mange mennesker burde lære at vænne sig af med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du har helt ret – samfundet får puttet mærkelige ideer i vores hoved og efterlader krav som vi på ingen måde kan leve op til. Tak for din kommentar, den er jeg glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice it up sister