Bootcamp

Hold nu op / Nytårsforsæt

1 januar

Det er det samme hvert år: Nytårsforsætterne. “Nu skal det være året hvor jeg stopper med at ryge“, “Jeg skal træne mere“, “Jeg skal spise flere grøntsager“, “Jeg skal besøge min mormor mere“, “Jeg skal holde op med at bide negle“, “Jeg skal drikke mindre” og så videre.

Det er jo fine mål – ingen tvivl om det. Både mormor og lunger ville da elske dig for det – men hvorfor skal det være 1.januar at vi starter? Personligt laver jeg aldrig nytårsforsætter – hvis jeg gerne vil ændre noget så starter jeg den dag jeg finder ud af, at jeg gerne vil ændre noget. Om det er 13.juni, 6.november eller 2.januar kan sku’ komme ud på ét. I min optik.

Derfor ikke sagt at man ikke kan sætte sig mål for det nye år – jeg synes bare at nytårsforsætter ofte er forbundet med nogle forbud af en art og det er da en demotiverende måde at starte året ud på.

Derfor vil jeg starte året – i dag – med at starte en ny tradition. Jeg vil hver gang der sker noget godt og dejligt i mit liv skrive det på en lille seddel og ligge det i en fin glas beholder jeg har fundet til formålet. I slutningen af året vil jeg så læse sedlerne igennem og tænke tilbage på de gode minder. Ingen forbud, ingen ting jeg gerne ændre, jeg skal nå eller fjerne fra mit liv – men gode minder fulde af kærlighed og glæde. Sådan vil jeg starte mit 2015 ♥

4 kommentarer

 • Marianne

  Nytårsforsæt 🙂 Du fortsætter jo netop ikke med noget, men starter noget nyt.
  Venlig hilsen Ordkløveren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • viderundelig ide har selv fået noget ligne ide det hedder et positiv tanke glas hvergang Du lige brug for et sødt ord så tag du en op af glasset ❤️ god ide du har fået helse matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Mathilde! Jeg har tit overvejet selv at begynde på denne fine ting. Men er så lidt skeptisk for, at når jeg åbner alle papirerne igen så bliver jeg ked af det hvis nu situationen ikke er således længere. Hvis man nu møder en sød fyr, som så viser sig det ikke gik med, tror jeg, at jeg vil forbinde det med noget dårligt når jeg læser papiret. Men måske er det bare en øvelse for mig at man skal se det positive i tingene. Er bare bange for, at jeg vil savne hvor godt jeg havde det lige præcis da jeg skrev det stykke papir jeg læser. Gør du der nogle tanker om det, eller er jeg bare for negativt anlagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Emilie. Godt spørgsmål – det havde jeg ikke tænkt på. Men tænker at du skal prøve dig frem og tro på at det bedste vil ske for dig 🙂 Om ikke andet kan det blive til gode minder? God søndag, Matilde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootcamp