Min mormor har altid sagt

Hvorfor jeg godt kan lide at provokere

attituden

Jeg fik en mail forleden hvor jeg blev stillet det spørgsmål. Jeg ved egentlig godt at jeg godt kan virke provokerende – jeg er ikke naiv. Men det er altså ikke altid hensigten. Og jeg er faktisk ret genert i virkeligheden. Måske er genert ikke det rigtige ord.. Jeg har ikke så stort et behov for at ytre mig i sociale sammenhænge. Måske netop derfor at jeg ikke lægger fingre imellem her på bloggen. Nu skal det ikke lyde som om jeg er en helt anden person i mit virkelige liv – men der er en forskel lige på dét punkt. Jeg kan sagtens sige fra i det virkelige liv, hvis jeg virkelig føler mig stødt eller bliver gal. Men hvis jeg f.eks. sidder til et møde har jeg det egentlig bedst med at observere og lytte og finde ud af hvordan jeg selv tænker om det pågældende emne.

Derfor får jeg luft når jeg skriver herinde og får mine tanker ud. De kan så være provokerende engang imellem. Og det har jeg det fint med! Jeg får og har fået en lang række svinere (læs bare her og her) og jeg blev i starten meget ked af det og fik ondt i maven. Men nu skynder jeg mig at tænke: “hvis jeg har provokeret hende så meget, at hun skriver sådan til mig, så må jeg have gjort noget rigtigt!“.

Men hvorfor kan jeg så lide at provokere? Fordi jeg kan. Det skal ikke forstås arrogant. Men jeg har via bloggen et talerør hvor jeg kan skrive min mening uden at skulle tænke over hvad andre tænker om den. Og dét er sku’ rart! Jeg kan lide at provokere fordi jeg jo på den måde må sætte tankerne og følelserne igang hos andre mennesker – jer som læser med. Jeg synes ikke at provokation nødvendigvis er et fy-ord. Det er det i hvert fald ikke i min bog. Forvent derfor flere provokerende indlæg. Mens du venter kan du kigge med herinde hvor jeg lige har lagt noget ud som virkelig provokere nogle (jeg har i hvert fald allerede fået nogle sure mails ;) )

Håber I får en dejlig dag!

 

4 kommentarer

 • Allie

  Synes slet ikke du er provokerende! Synes du er mega sej! Og hey.. de der som skriver onde mails til dig, er jo kyllinger.. hvis de ikke tør skrive det offentligt.. De ved jo godt det er dem, der er galt på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hvor er du sød Allie (og sikke et flot navn!). Tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din ærlighed og din lidt ironiske tilgang til det hele! Op i numsen, med dem der gider bruge tid på at skrive åndsvage mails til dig!
  Du er for sej, you go girl! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mormor har altid sagt