10% på sundhed!

Instagram profiler jeg godt ka li (del 1)

Jeg følger en del inde på det der instagram – mange fitnesspiger og det kan da også godt inspirere og motivere mig. Men jeg kan allerbedst lide at følge de piger som er mere som jeg selv. Som ikke tænker så meget på diæt, vægt og sådan. Ikke at der er noget galt med det! Jeg har skam stor respekt for det, men jeg kan bedre relatere til de piger som spiser lidt som de vil, træner fordi det er sjovt og som har fyldige numser og former.

I dette indlæg kan du se de første 5 på min liste – de næste 5 kommer imorgen! Hvem følger du, hvem elsker du at følge og hvorfor? Hvad gør en profil interessant for dig?

caroline1

emilie1 msmille1 nina1 sunderehverdag1

 

Fælles for disse piger er at de er ærlige og ikke kun viser glansbilledet frem og dét er jeg helt vild med! Jeg kan godt blive lidt træt af filtre og flotte billeder på instagram og ligger ofte noget ud selv, som understøtter at mit liv ikke er et eventyr. Pigerne er inspirerende, jordnære og jeg tænker at mange unge piger må se op til dem og give dem et andet syn på hele denne iscenesættelse, som de sociale medier jo er. SEJT!

De næste 5 er på imorgen – glæd jer!  ♥

2 kommentarer

 • Jeg følger en masse smukke og stærke piger på instagram! Jeg er især vild med at følge dem, der har lyse, klare billeder, piger der har nogle mål med deres kost og træning, som er aktive på instagram og som både laver opslag om deres “ups” and “downs” – og så er jeg vild med at følge med i folks udvikling! Jeg synes det er SÅ motiverende! Og det er også sådan en instagramprofil jeg selv bestræber mig mod at få!
  Og så følger jeg selvfølgelig dig, hehe 😉

  Instagram: Majalyngso
  http://majalyngso.fitnessguru.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • e

  Vil anbefale at følge @simpelsundhed 😀 Hendes billeder er så fine!!!!! Ren inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% på sundhed!