Lav mad mens du træner / Vegetarisk simremad

Jeg kan endelig afsløre!

FullSizeRender (2)

Jeg har sådan glædet mig til at dele denne nyhed med jer og nu kan jeg endelig afsløre

..at jeg er i fuld gang med at skrive en bog! Det har faktisk været en drøm for mig længe og da muligheden bød sig takkede jeg hurtigt ja. Det bliver en bog med opskrifter, træningsøvelser, tips og personlige historier og erfaringer. Så nu har jeg brug for jeres hjælp! For i ved jo bedst hvad i kan lide ved min blog, hvorfor læser i med, hvilke indlæg kan du bedst lide? Brug gerne kommentarfeltet nedenfor, skriv på min mail matilde@helsematilde.dk eller på min instagram.

Har i ønsker til, hvad jeg skal have med i bogen? Kom endelig med forslag, ris og ros – jeg vil tage imod det med kyshånd! Og tak fordi i læser med, skriver søde kommentarer og tak for jeres støtte. Dét kan i tro jeg sætter stor pris på og det varmer virkelig mit hjerte!  ♥ ♥

13 kommentarer

 • Julie Nielsen

  Maaasser af træningsøvelser, og opskrifter på snacks og lækkerier, krydret med din skønne personlighed og små hverdagsfilofiske kommentarer – så kan det ikke blive bedre 🙂
  Jeg har efterhånden læst med rigtig længe,’men kommenterer sjældent – dog vil jeg lige ønske dig et kæmpe stort tillykke Matilde 🙂 du er en stor inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ih hvor er det spændene! Jeg holder af din blog på grund af din ærlighed og at dine opskrifter ikke er fanatiske men noget man som ung stadig kan være med til! Glæder mig til at læse din bog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Opskrifter opskrifter og flere opskrifter og gerne en del af de søde men sunde 😉 og tillykke med det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din ironiske distance. At du ikke er frelst, men gør tingene på din egen måde. Tillykke med bogen 🙂 Og god arbejdslyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det spændende Mathilde!!!
  Der skal da være masser af TRX, naturligvis 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Din generelle afslappede, sjove og til tider ironiske tilgang til træning og kost. Det gør det meget personligt og jordnært, og den skivemåde ville være fantastisk at læse i din bog.
  Emner som dine gode opskrifter og tips til træningen vil være superlækkert. Glæder mig til at læse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke!! Hvor bliver det bare spændende! Må jeg spørge, om du selv har henvendt dig til et forlag, eller den anden vej? Glæder mig meget til at se resultatet :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! Glæder mig til at læse bogen, når den udkommer! Håber håber håber, at du bevarer din fede småironiske skrivestil i bogen, samt lidt sød lommehverdagsfilosofi og komiske bemærkninger! Held og lykke med færdiggørelsen af projektet! Jeg er super excited! 😀

  http://majalyngso.fitnessguru.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  dine veg. Opskrifter som er proteinfyldte og sunde snacks og effektive træningsøvelser… I det hele taget den tråd mellem hård træning – en sød tand og intet kød ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Ej hvor spændende 🙂 Bogen skal selvfølgelig bærer præg af din humor og indstilling til livet, sundhed og træning 🙂 men herudover vil det være fedt med træning man kan foretage sig andre steder end i centeret (hjemme eller udendørs fx)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Når du skriver omrking din træning. Både nye og sjove øvelser, men også omkring den tunge styrkeløftning og øvelser til numsen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor fedt!
  Gerne træningsøvelser til en fast og biiiigbooty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det kunne være vildt fedt med nogle forslag til træningsprogrammer – det kunne være virkelig interessant at se hvordan du kombinere forskellige øvelser i løbet af en træning.. Hele molevitten: kondition, interval, TRX, styrke, smidighed, koordination 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav mad mens du træner / Vegetarisk simremad