Min mormor har altid sagt

IMG_0149

at varme fødder og lange undertrøjer er det bedste forsvar mod forkølelse og andre lignende sygdomme. Jeg fik i julegave et par sutsko som indeholder hørfrø og kan varmes i mikroovnen. De holder sig derefter varme i omkring en times tid og hold nu kæft det har reddet mig mange gange. Min kæreste har sågar haft dem på nogle gange hvor hans fødder har været som is. De er så rare og jeg glæder mig ofte til at komme hjem og få dem på, hvis jeg har haft kolde fødder i løbet af dagen.

Jeg kan ikke finde dem jeg har – men jeg har fundet et alternativ lige her. De er virkelig en god investering her i de kolde vintermåneder.

Indeholder affiliatelink.

3 kommentarer

 • L

  Lyder lækkert med de hjemmesko.
  Er dine bukser fra moss copenhagen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Ja det er de nemlig. Bor du i København? Jeg så dem i deres butik på Vesterbrogade i sidste uge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Nej, det gør jeg ikke 🙂
   – men de er på udslag på deres hjemmeside, og jeg har gået og kigget laangt efter dem længe, men ikke helt kunne bedømme, hvordan stoffet var i virkeligheden. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg er ked af mine små, ikke-eksisterende bryster kigger jeg på dem her