Det er ikke sort/hvidt!

Når jeg er ked af mine små, ikke-eksisterende bryster kigger jeg på dem her

g småtits2 småtits9 tits1

og så bliver jeg glad og tilfreds igen!

4 kommentarer

 • Rikke

  Hey, jeg er godt nok kvinde og derfor tæller min mening nok ikke lige så højt som en mands, men…. Jeg synes, at små bryster er SÅ meget mere sexede end store bryster. Bruger selv 70E og jeg synes der er meget tøj, især sommertøj hvor det bare ser træls og vulgært ud med skvulpende babber. Nej jeg truer ofte min mand med, at mine de skal ligges ind og ikke mindst op 😉 Hurra for de små sexede bryster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Åh sikke en skøn kommentar – og hvor bliver jeg flov. Jeg har nok altid gået med en opfattelse af, at kvinder med store bryster konsekvent elskede deres barm. Dét gav du mig lige et andet syn på – og tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tusinde tak for dette skønne indlæg. Har gået og været rigtig øv over mine ikke-eksisterende bryster, men dette hjalp lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke sort/hvidt!