Jeg kan endelig afsløre!

Stylepit – fordi jeg bedst kan lide at shoppe hjemmefra

stylepit collage2

Nike tights her

Nike tights (zebra) her

Mine veninder driller mig ofte med at jeg hader at shoppe – altså sådan på den gammeldagsfacon med at gå i fysiske butikker. Jeg køber nemlig det meste af mit tøj online. Dét er bare nemmere og smartere og jeg kan sidde i sofaen og drikke en kop kaffe imens. Og så slipper jeg for at stå i kø – noget jeg virkelig hader at bruge min tid på. Det er lige med at kende sine størrelser, men det gør jeg efterhånden og det er meget sjældent at jeg får købt fejlkøb. Jeg går ofte ind på en side med en intention om at få købt noget flot hverdagstøj, men før jeg får set mig om ligger der kun sportstøj og udstyr i kurven. Jeg har mere sportstøj end almindeligt tøj – men det er ikke så mærkeligt, for det er det tøj jeg har det allerbedst i. Og så er der intet der motiverer mig mere end nyt træningstøj. Jeg kan virkelig glæde mig til en træning, hvis jeg skal have noget nyt på! Kender du det? Jeg har fundet noget flot tøj herinde som jeg virkelig overvejer at klikke hjem. Tights og sports bh’er kan jeg bare ikke få nok af!

stylepit collage1

Handsker her

Nike sportsbh (polkaprikket) her

Nike Free her

Stylepit har altså også meget andet end sportstøj – men det fik jeg altså ikke klikket noget hjem af denne gang!

Sponsoreret af Stylepit.

2 kommentarer

  • Heidi

    stylepit er super godt – de har mange lækre sager. har lige købt par jeans derinde fra – der var lyn hurtig levering. 🙂 jeg har haft lidt kig på only’s træningsbukser med slangeskind. de er flotte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Uha! Jeg har vist lige forelsket mig i den hvide top med løs bryderryg, og så kan jeg ikke finde den derinde! Tudtud! Kan du mon kaste lidt lys over sagen? Hvad mærke er det? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan endelig afsløre!