Jeg er så skide træt af jer

2 nemme til morgen og middag

Et nemt morgenmåltid, som sagtens kan laves dagen før, hvis du har travlt og en endnu nemmere salat:

IMG_9400Røræg med grønt: Tænd en pande på middelvarm, steg 3-4 æg i kokosolie, mos dem godt rundt på panden så det bliver til røræg, kast 3 store håndfulde grøntsager i efter eget valg. Vend det til æggene er blevet faste, put salt og peber på. Bum. Sund morgenmad! Det bliver en stor portion, så pak eventuelt resterne ned til frokost eller til dagen efter. (der er masser af gode proteiner i denne morgenmad – som holder dig mæt længe!).

IMG_9410

Speltsalat: kog 1 dl. speltkerner/rugkerner/perlespelt etc. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, skræl og skær 2-3 rødbeder i små tern, vend dem i salt, rapsolie og citronsaft, bag dem møre i ovnen (cirka 20 minutter, afhængig af, hvor store ternene er). Bland speltkerner og rødbede sammen, knald lidt bredbladet persille og store stykker feta. Bum. Lækker salat, som mætter rigtig godt, især med et stykke brød ved siden af. (tilføj protein til din frokost med f.eks.: magert pålæg på brødet (ost, kylling etc.) Bland en dåse tun i salaten eller en dåse kikærter/kidney beans.

Det behøver ikke være besværligt. Det skal ikke være besværligt!

3 kommentarer

 • […] salat med rødbeder, find den her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Matilde
  Tak for en super dejlig og ærlig blog. Jeg tænkte på, om du kunne have lyst til at lave “en dag i mad” eller lignende for at vise hvordan du holder dig sund med et godt energiniveau i løbet af dagen med overvejende vegetarisk kost. Jeg er selv pescovegetar, men finder ofte mig selv med hovedet i slikskålen, fordi jeg tit og træt og har følelsen af at “mangle noget” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også skruet ekstra op for sundheden her for tiden! Elkser at få inspiration fra andree. I kan måske også få lidt inspiration på min blog https://missfitnessmette.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så skide træt af jer