Prøv noget nyt - hele tiden

3 med kettlebell

Jeg er blevet bidt af crossfit, selvom jeg hårdt kæmpede for ikke at blive det. Jeg havde en del fordomme omkring det – dem kan du læse her. Men det skete alligevel og jeg elsker at dyrke crossfit. Det er så udfordrende, sjovt (ja det er det faktisk) og fantastisk socialt. Jeg er virkelig glad for det! Du kan også læse min top 10 over ting jeg elsker ved crossfit lige her.

Derfor er jeg også blevet mere tryg ved kettlebell-træning, da de nærmest indgår i hver eneste træning til crossfit. Jeg har min egen hjemme i stuen, den er dog ikke så tung, men den er rigtig god til hjemmetræning, hvis jeg ikke lige kan komme afsted eller gerne vil finpudse min teknik for mig selv.

Mine 3 favorit øvelser kan du se i videoerne nedenfor.  Prøv dem af næste gang du skal træne – de giver varmen og udfordrer motorik og styrke. Kvaliteten på videoerne er ikke den bedste, men du kan snildt se hvad jeg laver.

3 kommentarer

  • Træner du hos crossfitcopenhagen eller i et fitnesscenter? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

    Seje push-ups! Dog falder du forover med overkroppen, når du skal op fra bunden af dine lunges…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv noget nyt - hele tiden