SKØN MAGAZINE / FEBRUAR

Den der bog der

image1 (5)

Jeg skriver på liv og løs på min bog lige nu. Den kommer først næste år, men jeg skal alligevel snart aflevere mit manus. Jeg er spændt, nervøs og meget, meget glad for at jeg har fået denne mulighed.

Men jeg skal bruge jeres hjælp! For jeg vil så gerne skrive noget, som I finder relevant og spændende. Hvad vil I læse om? Jeg har allerede planlagt og småskrevet på afsnit om træning af numsen (OBLIGATORISK!), opskrifter på nem og proteinrig mad, hvordan jeg styrker mit eget selvværd og hvordan jeg har det i min egen krop.

MEN! Har I andre forslag – så må i meget, meget gerne skrive dem til mig. Enten her i kommentarfeltet eller på min mail matilde@helsematilde.dk.

På forhånd MANGE tak! Og tak fordi I læser med – I skide lækre!

4 kommentarer

 • Andrine

  Hej (:
  Lyder som et spændende projekt med den bog (: Hvad med nogle små fif til til at få lidt ekstra motion/fysisk aktivitet ind i hverdagen ? Fx, ikke tage en kande med vand, eller andet, ind til sig, men i stedet gå ud og fylde sit glas, når det er tomt, det er ikke meget ekstra bevægelse, men lidt har også ret (:
  Et kapitlet om hvordan men takler andres holdning til ens livsstil? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg tænker nogle gode fif til, hvordan man holder livsstilen. Altså hvordan undgår du at falde i og hoppe på nogle af alle de usunde tilbud, der er overalt omkring os?
  Og så som Andrine skriver – hvordan tackler du andres holdninger til din livsstil.
  Jeg glæder mig til at læse din bog! 🙂

  Luna <3
  http://www.lunalove.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig et afsnit om hvordan man undgår at falde i sukkerfælden og hvordan man kan nyde lidt men godt af alt det usunde. Når jeg først går igang er jeg nærmest ikke til at stoppe igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Nogle sukkerfri opskrifter ville være fedt..
  Små tips som fx. til at omlægge ens livsstil realistisk set, planlægge, cheatmeals osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØN MAGAZINE / FEBRUAR