3 med kettlebell

Jeg er så skide træt af jer

 

Ro på. Jeg er ikke træt af jer – tværtimod. Jeg kan rigtig godt lide jer.

Dem som jeg er trætte af er kvinderne på de sociale medier. Modellerne, popstjernerne, tv værterne, skuespillerinderne, event pigerne og hvad de nu ellers har på deres CV. Jeg ville ønske at flere mediekendte kvinder turde at være sårbare. Vise en delle, en knækket negl, en nutella mad, at deres hund har skidt på gulvet – noget upoleret, noget hverdag. Det hele er så rosenrødt. Det er ikke fordi jeg er sur på én bestemt person, men når jeg kigger på mit feed på instagram så bliver jeg altså ofte bedrøvet. Det føles som en umulig kamp at få bugt med “det polerede glansbillede” som jeg er så skide træt af. Fucking filtre og fucking billeder taget i den bedste vinkel. Jeg bliver træt. Og samtidig motiverer det mig til at vise flere grimme billeder af mig selv og mit liv. I får her et uddrag af de grimmeste billeder jeg har kunne finde på min telefon. Vil du være med? Del lortet på de sociale medier og vær med til at gøre det polerede glansbillede umoderne og det ærlige og helt ægte lort moderne.

IMG_9482 1 2 3 4 5 6

19 kommentarer

 • Godmorgen Mathilde.

  Enig med dig, er jeg til punkt og prikke – ‘Vi’ udstiller os selv bedre end i måske i virkeligheden er og det er rent faktisk et problem efterhånden, for hvad er der at arbejde på og med når vi alle render rundt og er fejl frie… Hmmm – Stof til eftertanke, tak for det! 🙂

  Jeg vil klart personligt tænke over hvad jeg deler af billeder, for jeg er bestemt ikke fejlfri, langt fra.

  Rigtig god dag.
  Louise
  http://livefrasjaelland.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Tak for din kommentar og fordi du læser med. Frem med det grimme og naturlige! Og god dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Forstår godt din pointe og er egentlig enig i at det kan være anstrengende… Men samtidig bliver det nok også svært at komme ud over fordi det er naturligt at ville fremstå så godt som muligt – og forestiller mig ikke at den trang bliver mindre jo flere followers man har… Sådan er det nok bare? Anyway, skønt med en modbevægelse, selvom jeg stadig synes du ser godt ud på dine fraklip (så skulle du se mine!!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hæhæ tak, jeg synes du virkelig at det er nogle grimme billeder 😉 Men tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg tror faktisk jeg elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i forvejen alt andet end upoleret. Tjekker man min instagram @katinkafrederikkesblog, så er der billeder af min gravide mave, taget i et spejl der er så fedtet at jeg burde synes det var pinligt… Billeder af rod og mig uden make up er der også rigeligt af. Det er mere i en erkendelse af, at jeg bare er et rodehoved 😀 Bum! Jeg ligner ikke en million hver dag, jeg elsker fritter og kage, og jeg gør ikke hovedrent en gang om ugen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så enig! Prøv at tjekke mascha vang’s instagram ud, hun deler den knækkede negl, nutellalagkage osv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen og kan ikke være mere enig!
  Jeg er også ret træt af alle de mennesker som stræber efter at være perfekt og fejlfri, alle de halv nøgne slanke fitness damer med overdrevet six pick.
  Alle de madprogrammer og tv, hvorfor skal de kendte kun være med hvergang der kommer et nyt program?
  Hvorfor ikke alle de andre skønne alm mennesker?
  Knus og tanker Jihanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Nemlig! Helt almindelig mennesker som vi nu er – det vil jeg gerne se mere af! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du er så MEGA sej Matilde! Jeg elsker at følge med, bliv endelig ved med det du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Normalt kommenterer jeg slet ikke på indlæg og er heller ikke en af dine trofaste følgere, men jeg må indrømme at jeg kigger mere og mere forbi din blog, da jeg synes du ofte har taget nogle yderst relevante emner op! Jeg er helt enig i, at det hele for det meste ser perfekt ud og vi kunne klart bruge at se noget mere af “den virkelige hverdag”. Hatten af for at DU TØR vise dit sande jeg og dine dårlige sider. Rart at se et menneske dele ud af både godt og ondt og dermed vise sit sande jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Lonnie. Jeg er rigtig glad for at du kan bruge min indlæg til noget, dejligt! Jeg fortsætter i samme stil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  JEG HAR BRUG FOR DET KAFFE KRUS!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha fortrød også at jeg ikke købte det.. Fandt det i Berlin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også syns jeg lige du skal fuxking vide, at du ser skide lækker ud på de billeder der.. Du er virkelig en naturlig smuk kvinde. Og fedt du tager emnet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Kæft du er sød Simone, mange tak! Og tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 med kettlebell