10 ting jeg elsker ved crossfit

Man sku ikke tro det

men jeg elsker elsker ELSKER musik som det her:

Jep. Jeg er en trampertøs. Jeg har ikke så mange i min omgangskreds som deler samme passion for denne slags musik og mine forældre er ved at falde ned af stolen når jeg spiller noget af det for dem: “jamen er det musik?”. Oh yes it is. Jeg lytter til det om morgenen i toget og når jeg træner. Det er til sådan noget musik at jeg virkelig kobler af.. Hvad lytter du til, når du skal koble helt af?

5 kommentarer

 • Simone

  Hihi, hvor hyggeligt! Så skal du da med ud at danse til sådan noget musik. Ren kærlighed og masser af motion <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeelsker det også! 😀 er dog den eneste i min omgangskreds der kan lide det så det er meget sjældent jeg hører det. Men det er mega godt trænings musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lfrimodt

  Nej, hvor er det grineren – er selv pjattet med det ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jaaaa – en der forstår min passion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker ved crossfit