Jeg drysser med sukker

Prøv noget nyt – hele tiden

Jeg elsker at udfordre mig selv og få udfordringer af andre. Rasmus udfordrer mig hver gang jeg ser ham og jeg får virkelig testet mine grænser. En af de første udfordringer var boxjump for 1 års tid siden, som jeg aldrig havde prøvet før. Det var vold-udfordrende og dét irriterede mig helt vildt. Men jeg kom over grænsen og nu hopper jeg mere end gerne op på boxen – uden at stille spørgsmål.

Rasmus har lært mig at stå på hovedet og det tog lang tid. Rigtig lang tid. Flere måneder. Hundredevis af forsøg og en masse frustrationer senere: nu kan jeg. Og forleden lærte jeg at komme i handstand som jeg gør i videoen. Før det stod jeg på alle fire og sparkede mig selv op. Endnu en udfordring som jeg har klaret. Den næste skal være at gå på hænder. Men jeg forudser flere måneders træning, for det er virkelig svært!

Hvordan udfordrer du dig selv?

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drysser med sukker