Ting du kan lave hvis du (heller) ikke kan sove

10 ting jeg elsker ved at være (nyudklækket) single

tumblr_ljewudXAJk1qe9igxo1_500

Jeg er for nylig blevet single efter 7 års kæresteliv. Av. Dén gør nas. Nogle aftener drikker jeg rødvin, hører klæbrige break up-songs og føler mig som en dårlig Bridget Jones. Andre aftener har jeg det godt og nyder min nye status. Det var på sådan en aften at jeg fandt på 10 ting som jeg elsker ved at være single:

 • 180×200 cm. seng just for meeeeee.
 • Jeg kan se reality tv hele dagen lang. Uden at føle skyld eller blive dømt.
 • No need for sexy nightwear. Gammel, forvasket og hullet t-shirt works fine!
 • Peanutbutter/nutella/begge dele fungerer fint som aftensmad. Og jeg kan snildt tømme glasset og lade det stå i flere dage, før jeg gider at smide det ud.
 • Mere skabsplads. (mere tøj).
 • Jeg behøver ikke længere at se actionfilm for at være den seje, cool kæreste. Chick Flicks here I come!
 • Barbering. Behøver jeg at skrive mere? Du ved hvad jeg taler om.
 • Jeg kan bruge min løn på tøj, shots, taxaer og make up og spise vandgrød resten af måneden – uden at jeg behøver at forklare! (udover til min bankrådgiver..)
 • Jeg kan spille højt musik dagen lang, uden at tage hensyn til om min musiksmag falder i en andens smag. (udover min naboers..)
 • Kropslyde. Igen – jeg behøver vist ikke skrive mere her.

 

Er du single? Hvad synes du er den største fordel?

9 kommentarer

 • Heidi

  Det bedste ved at være single er at jeg kan bestemme ALT selv. Der er ingen at tage hensyn til så jeg kan bare gøre hvad der passer mig. Det er skøøøøønt. Hvornår og hvad spiser jeg, hvad jeg ser i tv, hvornår jeg skal gøre rent, hvor længe kan jeg være i bad, hvor mange dage i træk jeg kan have veninder på besøg, hvad jeg vil bruge penge på. ja jeg kan blive ved. jeg elsker at være single. tror det bliver sådan lang tid endnu. og ja som du siger barbering, kropslyde og beklædning (eller ingen). det er rart at have en lejlighed for sig selv når man er mig. 🙂 jeg er ikke nudklækket single, har været i 3 år nu, men har det skønt med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været single lææææænge, men jeg synes altså også at der er virkelig mange fordele ved det, alle de grunde du lister er altså skønt! Jeg synes også at det fx er helt fantastisk at man slipper for alle de der latterlige diskussioner om dumme ting, det er simpelthen så drænene og at man ikke skal skændes om at man ikke gider at knalde nok haha :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  J r i et fantastisk forhold med en fantastisk mand, der heldigvis for mig, anskuer verden, livet og hvad der er vigtigt, ligesom j gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej du tillykke med at du er single… 🙂 Lyder måske dumt men vi er heldige! Blev single stort set samtidig med dig efter 4 år… Og jeg har fanme aldrig haft et bedre liv.
  Min 10 er
  Spontant og uforpligtende sex
  Stå op kl 05 for at træne tidligt – ingen kæreste der blive muggen over at jeg vækker ham.
  Spiser protein pandekage til aftensmad
  Drikke sig stiv en onsdag
  Hav mere tid til dig og vennerne
  Gå i seng tidligt uden at få kommentaren “jamen vi skulle jo hygge i aften”

  Jeg elsker mit single liv, dog kan det være kompliceret med alle de der Tinder dates.

  Hav et dejligt single liv :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Okay, okay, OKAY! Jeg er mega nyforelsket og i forhold på 2. uge og har lige sendt min kæreste mod Fyn, fordi hun skal til et vigtigt arrangement og jeg er NETOP lige kravlet i seng med en pizza, cola og Dr. Phil efter nonstop LÆKKER sex siden fredag. Vanvittig øm og træt og glad. Så altså. Måske burde jeg slet ikke kommentere her. Men jeg er så glad og synes dit indlæg er sjovt, så jeg laver lige en liste over ting, der er gode ved at være single som jeg nu langsomt IKKE gør eller i det mindste kan mærke, er det mere besværligt nu;

  Barbering. Ja. Førhen i min singletid barberede jeg mig én gang ugentligt. Alting. Og så gik der altså en uge før jeg gad det igen. Nu gør jeg det hver gang, jeg skal se min kæreste.

  Mad. Jeg er et kæmpe madøre, jeg spiser alt og jeg spiser meget. Mere end min kæreste. Og øh. Jeg kan se at hun er imponeret. På den lidt skræmte facon. Nogen siger, damer kun spiser salat og drikker kildevand. Jeg spiser røde bøffer, bæller øl og spiser peanutbutter med ske. Sådan er det!

  Kalenderen. Man skal kordinere og aftale og bla bla bla for ellers skal den ene arbejde, den anden til familiemiddag og begge to ud og drikke øl eller whatever og så ser man ikke hinanden i en hel uge. DET ER LÆNGE. Jeg hader at kordinere. Jeg er bedst til selv at bestemme.

  Svigerforældre. Åh ja. Mine forældre bor et kvarter væk. Vi bor i en lillebitte by. Og min mormor er min nabo (!). Min kæreste er cool. Jeg har det sådan lidt.. Pres-agtigt. Og tanken om at møde hendes forældre. Oh well. Det sker engang. Men jeg ku godt undvære at det skete i denne tidsalder (for hvad nu hvis de ikke kan lide mig?!).

  Forventninger. Min kæreste er afslappet og cool og sådan “vi når det, vi når”. Jeg er mega striks og struktureret. Og jeg når det, der står i min kalender. Vi skal lige lære at blive enige. Det er jo skidesvært, når man selv synes, man har ret i alt…

  Åhh screw it – jeg er vild med min kæreste! Og jeg var vild med at være single. Begge dele kan være helt vidunderlige, og jeg håber, du får flere dage, du kan lide at være single, fremfor at snotte ned i rødvinen. Det er lidt tough i længden. Men snot så længe, du har brug for det. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Er enig i dine punkter 😉 Men det vigtigste for mig var/er, at jeg er langt mindre ked af det, end dengang jeg havde en kæreste! Det gælder måske ikke lige i starten, men når man er ovre de værste kærestesorger, er der lige pludselig ikke så mange følelser i spil hele tiden, og det er altså lidt befriende. Jeg græder nærmest aldrig, og det gjorde jeg bestemt, da jeg var i et forhold..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der er så mange gode ting ved at være single!
  Number one: Ingen at tage hensyn til! Man kan komme hjem kl. lort, lade badet vente til dagen efter, gå amok på Tinder, tage på spontane ture med veninderne. Jeg er enig i alle punkterne!
  Og hvor er det skønt, at man kan have alt sin mad helt for sig selv! Så er chokoladen i skabet, man har glædet sig til hele dagen, ikke spist når man kommer hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
  Singlelivet er slet ikke så tosset.
  Jeg værdsætter også den med barbering og virkelig grimt nattøj. mhm.
  Derudover er kan man flirte fuldstændig åndssvagt alle steder, uden man skal undskylde og forklare.
  Og som andre siger – ingen man skal tage hensyn til. Masser af plads til ego.
  Der er ingen, der spiser din mad eller det slik, du har gemt til senere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Haha… De er meget passende! Jeg har også været single i godt et halvt år efter et hårdt brud. Derudover – man kan gå rundt i sit grimmeste, nussede hjemmetøj uden at føle, at man burde gøre noget ud af sig selv (nyder det hveeer dag!). Og man har fuld tilladelse til at savle over andre pæne mænd eller flirte med dem 🙂 (det kan godt være man ikke lige føler for dette i starten efter et brud, men det kommer!)…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du kan lave hvis du (heller) ikke kan sove