Fucking Forår

Det kan du (også) bruge olivenolie til

olivenolie

 

Jeg elsker olivenolie og jeg bruger det dagligt. I dressinger, på mine salater, på ovnbagte grøntsager og til at stege i. Jeg løb forleden tør for make up fjerner og glemte at få det købt med mig hjem. Jeg fjerner altid min make up når jeg skal i seng og jeg var derfor ret desperat. Så huskede jeg et gammelt husråd, som jeg faktisk tidligere har gjort brug af. Olivenolie!

Fugt vatrondeller med varmt vand og dryp nogle dråber olivenolie på og brug det til at fjerne mascara, øjenskygge og øjenbrynsfarve. Det virker ubeklageligt, det er uden numre, parfume og farvestoffer. Køber du økologisk olivenolie er du på den sikre side. Det er smart og billigt! Derudover efterlader olien huden blød og gennemfugtet. Win-win! Jeg har hørt at man også kan bruge kokosolie til personlig pleje, blandt andet som deodorant og hårkur – har du prøvet at bruge kokosolien til andet end i madlavning?

3 kommentarer

 • Lise

  Jeg bruger kokosolie som deo (rørt op med lidt natron). Det fungere super fint!! – og dufter dejligt af kokos! Kan klart anbefales hvis man er lidt sart i armhulerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smart! Jeg bruger mandelolie til at fjerne min male-up. Det er et skønt produkt.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg bruger kokosolie som hårolie, hårkur, make-up-fjerner, ansigtscreme, bodylotion og istedet for barberskum- og opvarmet og blandet med rørsukker, som bodyscrub 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking Forår