Derfor skal du prøve crossfit (du skal ikke være bange)

Freestyle din musli

 

musli

Jeg var for noget tid siden til et genialt event hvor vi fik mulighed for at blande vores egen musli! Det var lige noget for mig da jeg elsker musli! Men jeg har svært ved at tænke ud af boksen, så det bliver ofte gryn, frysetørrede bær, mandler og hakkede hasselnødder. Lidt kedeligt i længden, det fandt jeg ud af til eventet!

Jeg blandede en musli med fint hakkede dadler, vaniljepulver, kanel, hørfrø, usaltede peanuts, pistacienødder, chokolade (!) og kokos. Dét smager altså virkelig godt ovenpå den måske lidt kedelige og ret velkendte skyr.

Prøv at tænk lidt ud af boksen og lav din egen musli! Jeg blander det jeg vil have i en stor skål og hælder på et glas eller hælder det i en boks, så er der altid musli ved hånden. Smart og lækkert. Usaltede peanuts er forresten virkelig undervurderet i denne sammenhæng!

Tip hermed givet videre!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du prøve crossfit (du skal ikke være bange)