Er det dig som skal have Hurricane på?

Fucking Forår

6a00e554f1ae9388330120a807bdf4970b-800wi

Nu er det ikke fordi jeg som sådan lider af vinter-depressioner eller andet i den dur. Jeg er skam glad for alle årstider og jeg lader mig sjældent frustrere af regn, blæst og kulde – for jeg kan intet gøre ved det alligevel. På trods af det, så elsker jeg fornemmelsen af forår. Og foråret kommer nu!

Jeg glæder mig til:

 • at jeg ikke behøver bruge min cykellygter, hverken til eller fra arbejde.
 • at fuglene kvidrer.
 • at jeg igen kan løbe udendørs uden at få forfrysninger på mine lår.
 • at jeg snart kan slupre frozen yoghurt i mig igen – hvem fandt på egentlig også på at dét skulle være sæsonbestemt?!
 • at jeg kan glemme mine handsker, cykle til toget og ikke bruge togturen på at have mine hænder mellem mine lår, for at få dem i live igen.
 • at få sol på mine fregner.
 • at jeg kan få flashet mine nye forårsjakker.
 • at det igen bliver muligt at tage billeder til blog og instagram efter arbejdstid. #hårdtbloggerliv

 

Hvad glæder du dig til?

4 kommentarer

 • Forår er bare fantastisk – Dejligt at vi nu skriver marts og de lyse tider er i sigte.

  Go’ søndag

  Louise | @louisepigedotdk
  http://louisepige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At få sol på mine kinder, at undvære 3 lag tøj der får mig til at ligne en snemand hver gang jeg forlader min lejlighed, at drikke kolde drinks på en lun græsplæne og generelt bare til at være. Foråret har bare en følelse af lethed og positiv energi – hvor kliché det end lyder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg glæder mig helt ekstremt til det bliver lysere og vejret bliver bedre! Vejret påvirker mit humør og overskud helt enormt synes jeg. Og fuglekvidder, ih det er det bedste! Var ude at gå en tur om mosen i sidste uge, solen skinnede og fuglene kvidrede, det var noget af det bedste <3 Så kan man lidt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg spiser da Frozen yoghurt året rundt, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dig som skal have Hurricane på?