Det kan du (også) bruge olivenolie til

Ham her

_DSC7227

Jeg har en fætter. Sådan en type som vi alle har mindst én af i vores familie: ham den sjove. Ham som ikke er genert og gerne tager (al) opmærksomheden til familie arrangementerne for at fortælle en joke eller karikere et andet familiemedlem. Du kender typen – skide sjov og ham som også kan sige tingene ligeud (såsom: “dine lår er store”) og stadig mene det med dyb kærlighed. I min familie hedder typen Jonas og han har startet en blog som virkelig er møg grineren. Helt objektiv kan jeg jo ikke være, men jeg synes virkelig, virkelig at han er sjov og han tager pis på alt det som trænger til at blive taget pis på.

Tjek den ud her!

1 kommentar

  • Kamille

    Hold da op. Han er jo både en haps og ret sjov hva? 😉 Ren win win!!

    Jeg vil holde øje med ham 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du (også) bruge olivenolie til