Om at være i kærestesorg ♡

Ja ja du kan lave det selv – men hvis du nu ikke gider!

granola

Så findes der: Granola på pose! Det smart ikk’? Det lyder krukket, men lige for tiden har jeg alt for travlt til at lave mad. Mine veninder siger: “Øv engang bagte du og lavede mad når vi kom på besøg..

Men tiden er knap for tiden, primært på grund af den her, det her og fordi jeg prøver at tage hensyn til det her. Derfor er jeg fan af hurtig mad! Hurtig, sund og nærende mad vel at mærke! Og dér falder granolaen altså rigtig fint ind!

Den er et godt alternativ og er faktisk ikke helt dum på ernæringsfronten da den indeholder 50% fuldkorn og 20% fibre. Altså gode kostfibre fra havre- og rugflager og granoalen er ristet i daddelmasse og solsikkeolie.
Granolaen fås i to varianter: granola med jordbær og granola med hindbær og solbær. Min favorit er den med jordbær, men jeg kan nu lide dem begge.

Jeg spiser den med god samvittighed (jeg spiser nu det meste med god samvittighed!) – på skyr, med rismælk og bare som snack. Den kan anbefales! Jeg drømmer allerede om friske jordbær, granola og solskin..

Du kan finde granolaen på hylderne i dit supermarked!

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

  • Jeg rister altid min Granola [Fancy Müsli] selv. Er tosset med, at jeg kan putte lige det jeg vil i og selv bestemmer mængden af sukker (honning) i så den ikke er pumpet med unødvendige sager. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan laver man sin egen (uden det bliver alt for dyrt?). Men måske skulle jeg også bare prøve dem der er lavet. Jeg håber, du får det okay hurtigt, søde Matilde. Jeg er ked af at høre alt det der er sket for dig, det må være virkelig hårdt. Jeg kan slet ikke forestille mig det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være i kærestesorg ♡