10 ting jeg elsker ved at være (nyudklækket) single

Er det dig som skal spare penge på bind i et halvt år?

libresseindlæg

Tak til alle som deltog i denne konkurrence om Libresse multistyle bind- og tak for alle jeres fine råd til, hvordan man kan forkæle sig selv lidt ekstra, når det er den tid på måneden. Dem har jeg virkelig nydt at læse og jeg har skrevet et par af dem bag øret!

Men! Jeg kan kun finde en vinder og det blev Allie som skrev:

“Jeg starter (hvis det er i weekenden) med at gå ned i Brugsen, købe en (stor) Ben & Jerry’s, hvorefter jeg fortsætter hen i helsekosten, hvor jeg køber noget Pukka te, som regel den der hedder ‘balance’ som skulle være for kvinder med menstuationssmerter (smart opfindelse!). Så bruger jeg dagen foran tv’et (Netflix) i nattøj,hvor jeg enten ser en tudefilm eller min yndlings krimiserie (så jeg kan savle over min kommende mand). Hvis jeg skulle kunne finde på at forlade huset, skal det være i højest nødstilfælde (som hvis jeg fx. mangler mere is)….Nogle gange tænder jeg også bare vinylen og synger (højt) med indtil én af mine kollegiekammerater kommer, som enten vælger at synge med eller som er vildt gnaven og beder mig om at holde op. Det er typisk den første.”

Tillykke til Allie som kan se frem til ikke at skulle bruge penge på bind i 6 måneder og samtidig også får et par lækre trusser smidt i nakken. Smid mig en mail Allie – så kan vi lige få detaljerne på plads! (matilde@helsematilde.dk)

God dag til jer alle og igen tak for jeres deltagelse ❤

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker ved at være (nyudklækket) single