Nu hvor vi alle skal til at cutte

Multistyle – Whatever style you fancy, Libresse Multistyle liners will protect you

libresseindlæg

Vi kan jo ikke komme udenom det – der er bare den tid på måneden og sådan er det for halvdelen af verdens befolkning. Det er nederen og irriterende men sådan er spillets regler og der er sku’ ikke rigtig noget at gøre ved det. Til gengæld skal vi kvinder så også føde, amme vores bryster tynde, barbere ben og armhuler og gerne dufte godt imens..

Og nu hvor vi ikke kan gøre så meget ved den tid på måneden, så kan vi sku’ ligeså godt få det bedste ud af det. Derfor kan jeg rigtig godt lide Libresse‘ nye produkt “Multistyle” og deres slogan: Whatever style you fancy, Libresse Multistyle liners will protect you. 

Jeg har altid været glad for deres produkter og jeg synes de gør hvad de skal – så behøver jeg vist ikke uddybe dén yderligere. Og derfor kan du lige nu vinde et halvt års forbrug af Multistyle og nogle fine trusser – dét gider man godt vinde ikk’? Jeg synes personligt at det er ret kedeligt at bruge penge på bind, og jeg tror ikke at jeg er den eneste..

Sådan er du med: Fortæl hvordan du forkæler dig selv når det er den tid på måneden – gør du noget godt for dig selv, har du et bestemte par bukser, spiser du chokolade, tager et fodbad? Del det i kommentarfeltet og vind et halvt års forbrug af Multistyle og et par lækre trusser fra North ❤

Jeg finder en vinder d.23 marts. Held og lykke!

Med Mulitstyle er der beskyttelse til ethvert humør du kunne finde på at være i – om du skal i byen, have nattøj på og sidde hjemme dybt begravet i Ben & Jerry’s eller være aktiv i træningscenteret. And let’s face it! Vi piger rummer en milliard forskellige sindsstemninger, særligt på den tid af måneden.. Derfor er det særligt rart at være fuldt beskyttet imens!

 

1feb39fa7e7b36f763b0dccdb088b8410d1a8f1f_articlemain

Indlægget er sponsoreret.

53 kommentarer

 • Benedicte Christiansen

  Når det er den tid på måneden plejer jeg at tage min bløde bukser på fra veromoda. Når jeg kommer hjem fra skole plejer jeg at tage en dejlig kop lakrids te og så ser jeg tit et afsnit af min ynglings serie på Netflix 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Så snart jeg kommer hjem fra skole sørger jeg for at slappe helt af enten med et dejligt karbad eller med te foran tv’et:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er selvfølgelig altid en ekstra undskyldning til at spise chokolade, men dem kan jeg på en eller anden måde altid finde rigeligt af! Ellers er det skønt ikke at skulle barbere ben i en uges tid 😉 Jeg giver mig selv lov til bløde mormortrusser og store trøjer, fordi jeg er oppustet som en ballon. Det er faktisk lidt rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg forkæler mig selv med ekstra lange, varme bade og sover (i de kolde måneder) med et varmetæppe tændt – det kan tage lidt af smerterne. Og så finder jeg de bukser frem, der ikke strammer for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Frank Markussen

  Døjer sjældent med så mange smerter, men hvis det sker en gang i mellem, så er der købt noget lækker slik ind, nattøj på (helst midt på dagen, desto tidligere, desto bedre!) og så bare Netflix-marathon, mens jeg drukner i selvmedlidenhed og ser om der er sket noget spændende skiftevis på Instagram og Facebook hver 5. minut! Evt. SMS’er jeg lige til min kæreste at det gør rigtig ondt, i håb om han vil komme og have endnu mere ondt af mig end jeg selv har (as if det er muligt). Ps det lykkedes sjældent med at få kærestens medynk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allie

  Jeg starter (hvis det er i weekenden) med at gå ned i Brugsen, købe en (stor) Ben & Jerry’s, hvorefter jeg fortsætter hen i helsekosten, hvor jeg køber noget Pukka te, som regel den der hedder ‘balance’ som skulle være for kvinder med menstuationssmerter (smart opfindelse!). Så bruger jeg dagen foran tv’et (Netflix) i nattøj,hvor jeg enten ser en tudefilm eller min yndlings krimiserie (så jeg kan savle over min kommende mand). Hvis jeg skulle kunne finde på at forlade huset, skal det være i højest nødstilfælde (som hvis jeg fx. mangler mere is)….Nogle gange tænder jeg også bare vinylen og synger (højt) med indtil én af mine kollegiekammerater kommer, som enten vælger at synge med eller som er vildt gnaven og beder mig om at holde op. Det er typisk den første.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er den uheldige vinder af dårlig genetik og har som min mor, en utrolig kort cyklus og typisk 5-7 dage med menstruation. Jeg er decideret ynkelig på min første dag, og er generelt ellers imod brugen af piller og kemi, men her tager jeg smertestillende for at kunne rejse mig fra min fosterstilling. Min veninde, sød og dejlig som hun er, har lavet en hjemmelavet varmepose til mig, fordi hun ved hvor slemt det er især første dage. Så den bruger jeg flittigt. Anden dag og fremefter forsøger jeg faktisk, med fare for at lyde super hellig, at dyrke motion. Enten at løbe en tur eller gå en lang tur med min hund. Det plejer at løsne lidt. Og så tillader jeg mig selv at spise chokolade i alle afskygninger, for hvis ikke da, hvornår f*nden så 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg plejer at tage et varmt karbad, tage mormors hjemmestrikkede sokker på, drikke brændende varm mintthe, drikke ingefærshots og spise dadelkugler under et varmt tæppe sidst på dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hopper i de største sloggi trusser i skuffen, og så spiser jeg minimum en træstamme/romkugle/studenterbrød alle dage menstruationen invaderer min krop:) af en eller anden grund, så får jeg også sendt nogle meget emo inspirerede beskeder afsted i de dage. Det er som om jeg hader/elsker lige 50% mere i de dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne G

  Jeg lider af helt enorme smerter når jeg har menstruation. Ofte er jeg nødt til at sygemelde mig fra arbejde, da jeg nærmest bliver syg. Jeg er desværre næsten altid nødt til at tage Ipren i de første dage.. Og så ligger jeg mig godt pakket ind på sofaen med min varmepude og ser nogle TV eller film på HBO 🙂 Og ja…. Chokolade!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg drikker frisk mynte te med honning. Det virker beroligende for maven og smager virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Lige så snart den tid på måneden rammer mig, er de direkte i fosterstilling på sengen med dyner og puder nok til at kunne åbne min egen Jysk. Herefter tvangsindlægger jeg min kæreste til at nusse mig på maven eller lænden, “jaja skat, du må gerne spille computer i mens. Men så skal det kunne gøres med en hånd!” Så nusser han mig bare i søvn, og så kan han spille computer i fred :p Jeg sover halvdelen af mine menstruationsdage væk.. Jo mindre man skal tackle smerter, humørsvingninger og cravings, desto bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har det ligesom dig, det er simpelthen bare træls at bruge penge på! Som om, man ikke har det stramt nok i forvejen 😉
  Jeg pusler altid lidt ekstra om mig selv, og smider måske nok lidt (ekstra) chokolade i kurven sammen med indkøb af Libresse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie – der er ikke noget værre end at bruge penge på bind og tampax!
  Jeg er heldigvis sjældent ramt af stærke smerter, men de kommer indimellem, og så hopper jeg i et par løse bukser, tager dynen med ind på sofaen og køber bland-selv slik. Det er altid en sikker vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Jensen

  Jeg tager behageligt tøj på, som ikke strammer og tager lange bade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når det er den tid på måneden, får jeg ofte smerter, og den betyder masser af chokolade og en hel dag i sengen med Netflix uden dårlig samvittighed. Det er forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Wittrup S.

  Når jeg har besøg af tante rød, er jeg næsten altid en smule utilpas. Derfor sørger jeg for at give mig selv lov til de ting, som jeg ellers ikke giver mig selv lov til for tit; smovse i chokoladen uden dårlig samvittighed, spise en ekstra portion aftensmad, og derudover forkæler jeg også ofte mig selv med et lækkert karbad. Så bliver min “røde uge” lige lidt bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Når den tid på måneden indtraffer, bruger jeg tid på at se det gode i livet, fordi hormonsvingningerne gør mig lidt sur.. Jeg spiser lidt ekstra chokolade og ser lidt flere film end normalt, og det bedste af det hele er, at det er helt okay, for det er okay, at have lidt ondt af sig selv! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Jeg får tit utroligt ondt på den tid af måneden, så for mig handler det om at være god ved mig selv. Jeg hopper i noget hyggeligt tøj, sætter mig på sofaen med en god kop te og lidt chokolade. Chokolade er helt sikkert noget, jeg ikke kan undvære, når jeg har ondt af mig selv, hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg tager min dyne med på sofaen, sætter en god serie/film på, drikker en varm kakao (helst med flødeskum) og spiser lidt lækkert snask (Helst Marabou mælk) – har en sygelig trang til chokolade når det er den tid på måneden…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lykke

  Når den tid på måneden kommer starter den somregel med et migræne anfald, så skal først lige komme igennem den. Derefter forkæler jeg mig selv med et par dejlige løse bukser på, så under tæppet på sofaen med en god film og alt godt fra køkkenet, og det kan række fra en god honning melon til nybagt kage eller muffins.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Gade

  Når ‘lorten’ lige vælger at komme forbi, jamen så står den på mine hjemmelavede peanutcups, chia latte, varmepude, selvskab af mine dejlige hunde og katte, samt en god film i flimmerkassen :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Petersen

  Der er aldrig store ændringer i min hverdag “når det er den tid”, menstruation er jo ikke en sygdom 🙂 Jeg sørger for at være aktiv som altid, det holder humøret oppe 🙂 Og hvis maven gør lidt ondt, hvilken bedre varmepude kan man så ønske sig, end at putte med sin lille hund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er desværre så uheldig, at jeg har rigtig mange smerter i mit underliv når det er den tid på måneden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sørensen

  Jeg giver mig for det første lov til at være mig selv. Drage omsorg om mig selv. Så hvis jeg har det dårligt, så siger jeg til mig selv at det er okay. Ellers hjælper det mig meget da jeg har rygproblemer under menstruation at ligge med en varmepude og så kan man jo se en film 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Jeg plejer netop at tage nogle behagelige trusser på (for der er ikke noget værre end den tid på måneden – og så skarvene trusser – Nej tak!). Desuden sover jeg med en varmedunk, hvis jeg har smerter. Det lindrer ligesom, og er altså et helt genialt tip. Sidst men ikke mindst sørger jeg for at få noget frisk luft og så køber jeg gerne friske blomster til mig selv. Jeg elsker friske blomster – og chokolade! Men det behøver ikke være den tid på måneden for at jeg indtager sidstnævnte. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg vil faktisk ikke forkæle mig, men min søster, fordi hun har det ret stramt når hun har sit, og derfor vil jeg gerne glæde hende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Isabella Brandt karlsson

  Jeg spiser meget chokolade, træner og går konstant i joggingtøj og gematcher

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg løber ofte ture med efterfølgende lange og varme bade. Det er SÅ skønt! <3 Andre gange smider jeg mig i sengen med te og min yndlingsserie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ankerstjerne

  Det er ugen hvor store trøjer og sweatpants kommer på mode (haha). Hvis det er virkelig slemt, så er det enten varm chokolade eller is som falder i god bund og selvfølgelig med nogle afsnit af sine yndlings serier i sengen. Bare jeg-har-ondt-af-mig-selv-og-det-okay-at-se-grim-ud-ugen :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Førhen led jeg af enorme mens smerter. Det var både skidt for mit humør og min skole el. arbejde. Nu tager jeg B6 vitamin fra jeg har ægløsningen og to dage efter min mens er stoppet. Det er guld og hjælper utrolig godt! Jeg ved ikke om man kan kalde det selvforkælelse, men lidt er det vel – En slags søgen efter at give min krop de bedste forudsætninger for at komme igennem perioden. Derudover holder jeg gerne min træning ved lige. Jeg har ofte også brug for at være mere alene i perioden og prioritere ikke at have nogle eller for mange planer. Jeg krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali

  Når det er den tid på måneden plejer jeg altid at tage ekstra varme bade, bruge min kærestes gode dyne og få ham til at massere min lænd. Og så plejer jeg altid at få cravings, så selvfølgelig smutter vi en tur i netto og køber alt det jeg nu craver, det nytter ikke noget at sige nej til mig, er så følsom på den tid 😀
  Ville elske at vinde, det er både kedeligt at bruge penge på, og for mig er det også ret dyrt, jo mindre jeg skal have de der billige hygiejne bind fra netto som slet ikke sidder godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg tager behageligt tøj på – som regel kjole eller nederdel – og spiser gerne chokolade, da det ligesom tager toppen af smerterne – bilder jeg i hvert fald mig selv ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Nu har jeg heldigvis undgået den “tid” i snart 1,5 år pga graviditet og amning, men før det sørgede jeg for at gøre lidt ekstra ud af mig selv. Elsker at lægge makeup så for at føle mig pæn og frisk så bruger jeg lidt mere tid på det i de perioder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kryber i min bløde buksedragt, som jeg faktisk også er gået ud i offentligheden med, selv om jeg havde svoret, det aldrig ville ske. Så synes jeg på ingen måde, det er for meget at æde to store kanelsnegle eller andet godt, mens (he he) jeg har rigtig ondt af mig selv. Nogle gange supplerer jeg med smertestillende, og så har jeg selvfølgelig verdens mest forvaskede trusser på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Når den tid kommer og især på 2. dagen, sørger jeg for at gå en lang tur og masser af frisk luft.. Efterfølgende bruger jeg aftenen på sofaen med tæppet og en god film.
  Jeg synes det hjælper at bevæge mig, så “glemmer” jeg lidt smerten og kramperne. Der kan godt snige sig en lille kage eller chokolade med foran flimmeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Når den tid kommer, så plejer jeg at lave det helt store frugt&grøntsagsfad (her bliver 70-80% chokolade altså talt med!), en stor kop chai latte med karamel, ligge mig under dynen (uanset årstiden!), og så har jeg ondt af mig selv mens jeg kaster mig tilbage i barndommen og ser disney channel. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg sørger for altid at have en plade (eller måske to) marabou chokolade i skabet.. Det er altså vigtigt! + at hoppe i mit mest behagelige tøj.. Så glemmer man det lidt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miriam blaaberg

  Jeg hygger med lidt snolder eller en god film under dynen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg giver den altid lidt ekstra gas i fitnesscenteret når det er den tid på måneden. Jeg synes det hjælper på mavekramperne, og så føler jeg mig knap så oppustet bagefter. :0) Er mavekramperne meget slemme, så køber jeg en plade marabou og smider mig på sofaen med dynen og Sex and the City, og så må træningen altså vente. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg bruger normalt altid libresse – når det er den tid på måneden, er keg virkelig ligeglad med matchende undertøj, jeg har favorit ‘mormor’ trusserne på. Med det samme jeg kommer hjem skifter jeg til mere behageligt tøj, og ellers bare en varmepude og dynen på sofaen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Raun

  I forhold til mange andre, har jeg ufattelig meget energi, denne tid på måned. Løber rundt og får kommet afsted til motion. Det er heldigt nok at jeg er så energisk, da jeg også spiser ALT i denne periode 😀 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Når det er den tid på måneden lader jeg være med at få stress over mine cravings, og tillader mig selv (det meste) af det jeg craver, og lever med at jeg bare et par dage om måneden ikke forsøger at kontrollere min kost. Det er ret befriende, og virkelig rart at forkæle sig selv lidt når man døjer med smerter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Chokolade og en god serie mens man putter under dynen. Dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Når det er den tid på måneden forkæler jeg mig selv med bind jeg stoler på! For så behøver jeg ikke bruge al min tid på selvmedlidenhed og frygt for at få pletter på bukserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg plejer at hoppe i mine adidasbukser, stjæle mine veninders tid, spise en masse chokolade og se en pokkers masse film ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Amling

  når jeg kommer hjem fra skole/arbejde/træmin plejer jeg at tage et dejligt langt varmt bad, gerne med hårkur og skrub til hele koppen, hopper derefter i noget dejligt afslappende tøj og slapper af med en god bog eller en god serie – og lokker min søde kæreste til at give mig massage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  TOP 3:
  1.mormor trusser
  2. varmepude
  3. frisk luft

  og hvor ville det være dejligt at spare penge på bind også i stedet bruge pengene på nyt fedt trænings tøj til når sommeren kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Spiser måske lidt mere chokolade, end normalt. Og lever i hyggetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  For at styre diverse choko-cravings forkæler jeg mig selv med ekstra meget eksotisk og lækkert frugt – og det kan være en dyr affære. Jeg fortjener det bedste, og selvom økonomien normalt ikke rækker længere end æbler og bananer, så giver jeg den hele armen hos grønthandleren når den tid på måneden kommer. Bedste forkælelse og nærmest det hele værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan se at der er mange der kryber under dynen, når det er den tid på måneden, men for mig virker det faktisk bedst, hvis der skulle være lidt smerter, at være aktiv (her er det ridning der dyrkes). Tankerne bliver taget væk fra alt andet og man koncentrerer sig kun om opgaven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er en periode hvor chokolade, poset tøj, ynkeligt musik og selvmedlidenhed er tilladt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Sørensen

  Jeg får meget ofte lyst til chokolade crüsli med mælk, og kan spise det i store mængder! Derudover er kakaotoppe et stort hit for mig. Indtager det gerne mens jeg flader ud på sofaen til en film 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu hvor vi alle skal til at cutte