Der er allerede flyttet en ny mand ind i min lejlighed

Nemlig.com – det gør bare mit liv meget nemmere!

nemligindlæg

Dovenskab længe leve. I know. Især taget i betragtning af, at jeg bor inde i byen på en gade som har alle dagligvarebutikker. Men. Jeg synes bare at jeg har så travlt (muligvis lidt krukket) og jeg vil så gerne bruge min tid på andre ting end at handle ind. For helt ærligt: regn lige ud hvor mange timer du bruger på at handle igennem hele dit liv?! Det er altså timer jeg meget hellere vil lægge andre steder. Helst her, sammen med hende her eller på det her. Derfor er nemlig.com ideelt for mig, som mit liv ser ud lige nu. Det er pisse nemt, det er hurtigt og det er faktisk også hyggeligere at sidde hjemme og handle ind. Og jeg kan få det bragt til døren lige når det passer mig, ofte til 19 kroner fordi jeg vælger de sene tider. What’s not to like!

nemlig3

Jeg handler oftest ind om søndagen hvor jeg planlægger hvad jeg skal spise i løbet af ugen og hvad jeg mangler af rengørings-artikler, personlig pleje og alt sådan noget. Så snart du har brugt nemlig.com gemmer den det som du køber mest og laver en Top 100 – det bliver derfor nemmere og hurtigere næste gang du skal handle ind. På min Top 100 er der skyr, æg, toiletpapir (!), rismælk, kaffe, peberfrugter, ananas (!), gulerødder og tomater. Det er derfor også ret nemt at se hvad du spiser mest af.. Du kan også købe forskellige grønt-, frugt-, fisk- og brødkasser hvor du kan skræddersy kasserne efter hvor mange i er i husstanden. Jeg har købt denne kasse nogle gange og den er perfekt til mig da mængden er passende til en uges forbrug af grønt.

Jeg er stor fan af konceptet og jeg kan ikke forestille mig at gøre det på andre måder lige nu – jeg sparer enorme mængder tid og faktisk også penge. Før jeg fandt nemlig.com handlede jeg meget mere fordi jeg “lige manglede en mælk” og mælken blev puttet i kurven sammen med 12 andre ting som jeg “også lige manglede”. Jeg køber ikke så mange madvarer og ting nu, som jeg ikke får spist og brugt – fordi jeg kun handler én gang om ugen og derfor får det meste spist, inden jeg handler ind igen. Godt for pengepung, miljø og samvittigheden. Find det her!

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

  • Anina

    Tak for en god blog… Ift. dit indlæg så har jeg lige et spørgsmål – hvor mange penge bruger du så om ugen på mad? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Allie

    Genialt firma, specielt når de giver gratis chokolade! :heart_eyes:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er allerede flyttet en ny mand ind i min lejlighed