3 favoritter som jeg ofte kværner

Duracell

IMG_9873

Jer som har læst med længe ved godt, at jeg hader at løbe. Ej hader er måske så meget sagt, men det er bestemt ikke min favorit beskæftigelse. Jeg gør det dog alligevel, dels fordi jeg har brug for konditionstræningen, dels fordi det virkelig har en terapeutisk virkning oppe på 1.sal. Lige nu er jeg dog ekstra motiveret for at løbe for Duracell har lavet en virkelig fin kampagne hvor du kan støtte udsatte børn i den 3.verden.

#Duracellxtramile challenge er en kampagne, hvor du skal løbe en xtra mile eller 1 kilometer, tage et foto af det eller dig selv og uploade det med #Duracellxtramile.

Når du gør det giver Duracell penge til at UNICEF kan købe 1 vaccine, som kan beskytte et barn mod potentielt livstruende sygdomme såsom røde hunde og mæslinger – sygdomme som hvert år koster cirka 1,5 millioner børn livet. Derfor: Løber du 1 kilometer mere kan du samtidig hjælpe børn, som ikke har andre muligheder. Helt praktisk foregår det således at Duracell giver 1 krone pr. hashtag, så brug det så meget som du overhovedet kan!

Du kan læse mere om kampagnen HER.

Jeg vil løbe mere mens denne kampagne er i gang! Jeg synes virkelig at det er motiverende at vide, at jeg kan være med til at et eller flere børn får en bedre tilværelse. Det er det mindste jeg kan gøre – løbelyst eller ej.

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

 • Chris

  Hej Mathilde

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, om du har et arbejde ved siden af bloggen, og hvad du i så fald laver? Eller lever du af at blogge?

  Vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Chris,
   Jeg er uddannet pædagog med speciale i idræt og arbejder til dagligt på en skole. Bloggen kan jeg desværre ikke helt leve af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favoritter som jeg ofte kværner