Duracell

Energi til din træning

castus1 castus2

Jeg har fået lov til at smage på Castus Sport som er et helt nyt produkt som rammer butikkerne om nogle uger. Jeg er svært begejstret! Jeg er vokset op med frugtrullen fra Castus – jeg fik gerne en skive eller to på rugbrødet eller som snack i hånden. Jeg har altid været vild med tørret frugt og jeg har næsten altid en eller anden form for tørret frugt med i tasken.

Castus er udviklet i samarbejde med Team Danmark og er helt uden tilsat sukker – barene indeholder kun naturligt sukker fra frugten. Barene har et højt fiberindhold, hvilket maven er glad for, de er uden konserveringsmidler (WIN!) og fåes i 3 varianter:

 • Banan & Kakao,
 • Grantæble & Hindbær,
 • Chili & Lime.

Min favorit er den med banan og kakao, men jeg er også en kæmpe kakaogris. De er alle sammen rigtig gode, men banan og kakao kombinationen er altid en sikker vinder hos mig.

Jeg træner gerne om morgenen, da jeg synes det giver en rigtig god start på dagen. Der er dog dage hvor jeg møder så tidligt på arbejde, at jeg ikke kan nå at træne. Med mindre jeg sætter uret til 5.00 og det har jeg ikke altid disciplin til. Der er derfor dage hvor jeg må træne efter en lang dag på arbejdet og der er en bar altid god! Den giver god energi og tager toppen af sulten, så jeg kan træne effektivt og spise aftensmad bagefter.

Du kan købe Castus Sport fra uge 17 i Super Brugsen og Kvickly og fra uge 18 i Føtex og Bilka.

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

 • Camilla

  De er super gode, har dog kunne købes i Dansk Supermarkeds butikker og rem 1000 i over en måned. Så allerede et hit i min verden :o)

  Netto har dem til en 10’er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hvor er din taske fra? Dem ser dejlig rumlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duracell