Jeg har stadig ondt i hjertet

Fordi du fortjener det (indsæt sving med hår her)

håt

Jeg har altid haft et stort hår som har levet sit eget liv. Jeg var, af årsager jeg endnu ikke er bekendt med, korthåret hele min barndom og når jeg ser billeder af mig selv har jeg lyst til at brænde dem. Det klædte mig ikke! Min mor påstår at jeg selv bad om at blive korthåret og hvis det er tilfældet – så burde hun havde talt mig fra det. Omsorgssvigt.. ;) Jeg har aldrig manglet hår og jeg har i min teenage og voksne år været rigtig glad for min store manke. Det kan være ret irriterende at træne med så stort et hår, fordi det helst vil ud af elastikken, mens jeg boxjumper eller løber – men ærlig talt så er jeg glad for at jeg har så meget hår.

De sidste par måneder har jeg dog oplevet at meget af mit hår er faldet af. Det kommer egentlig ikke bag på mig – jeg er ret stresset. Jeg skal snart flytte og har ikke helt fundet et nyt sted endnu, jeg er blevet single og jeg er i fuld gang med at skrive på den her. Derudover har jeg, som alle andre, et liv med en masse ting som jeg gerne vil nå, mennesker som jeg gerne vil nå at se. Jeg er presset. Og min krop siger så fra ved at kaste hår af. Min fætter, som jeg bor sammen med pt., driller mig med at alle mine hår ligger i hele lejligheden og det er nærmest det eneste vi støvsuger op, når vi gør rent. Jeg vil gerne undgå at blive plet-skaldet eller tyndhåret (bliver jeg nok næppe), men alligevel! Derfor gik jeg mine hårprodukter igennem og blev enig med mig selv om, at det måtte være på tide at anskaffe mig en ny hårbørste. Jeg havde den helt billige nede fra Brugsen som må være omkring 5 år gammel. Når jeg redte mig med den blev jeg nærmest aggressiv – det gjorde så ondt og det tog så lang tid.

 

Jeg fik anbefalet børsten herfra og jeg må sige at jeg er ret så imponeret. Den er til at betale (virkelig!) og den reder dit hår ud på ingen tid! Jeg har endda prøvet uden balsam og hårolie og den klarer sku’ stadig jobbet! Det tager mig ingen tid at rede mit 48 centimeter (jeg kedede mig til et møde en dag..) lange hår ud. Mit hår skinner mere og er blevet blødt og jeg bilder mig selv ind, at jeg ikke fælder nær så meget efter jeg er begyndt at børste hår med min nye børste. Du kan finde den lige her!

børste

Indlægget indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har stadig ondt i hjertet