Søndag uden tøj på

Jeg har designet mine egne Nike Free 5.0 Sko

nikesko

Jeg er og bliver en Nike pige. Det meste af mit sportstøj er mærket Nike og ligeledes mine sko. Fordi Nike laver pisse flotte sko og fordi de sidder som de skal. Jeg føler mig flot i sko fra Nike og ja! det er også vigtigt når du træner. I hvert fald for mig ;)

nikeskopågulv

Så gæt hvad jeg svarede da jeg blev spurgt om jeg ville designe mine egne Nike sko? Jeg svarede selvfølgelig ja med det samme og det tog mig ærlig talt ikke mange minutter at få skoen designet og sendt til produktion. Du kan designe dine egne Nike sko lige her! I den forbindelse fik jeg lov til at udlodde et par Nike Free 5.0 til én heldig vinder, som skulle designe sin præmie helt selv! Deltog du? Du kan se hvem der vandt på min facebook side.

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

 • ELSKER dem! Fuck de er nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina B

  Hej
  Elsker også nike. Flot tøj der sidder perfekt, fede sko…du er så naturlig smuk Matilde….følger din blog næsten hver dag..den er inspirerende og ærlig…fedt !!!! fortsæt i samme stil…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Må jeg have at sige, at du ser skide godt ud 🙂 Fortsæt med at være dig, og den du er, og lad dem, der vil være negative være det. Kun dem selv det går ud over.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag uden tøj på